5/5 din 1 review
Husse Cluj

Husse Cluj – din dragoste pentru animale

Husse Cluj pune la dispoziție o gamă largă de produse nutriționale pentru animalele de companie din ingrediente premium, pe bază de carne de pui, miel, vită și pește. Firma suedeză cu o experiență de peste 30 ani a ajuns și la Cluj! Husse este prezentă la nivel internațional pe 5 continente. Husse a ajuns leader pe piață prin livrarea la domiciliu de hrană Super Premium alături de accesorii pentru câini, pisici și cai. Deschisă în Cluj de 5 luni de zile, Husse Cluj se ocupă de sănătatea și buna dispoziție a animalului tău de companie. Cum? Hrănindu-l cu mâncare de calitate superioară, din ingredientele 100% naturale.

Mâncarea de la Husse Cluj

Husse Cluj pune la dispoziție o gamă largă de produse nutriționale, pe bază de carne de pui, miel, vită și pește (somon, macrou, ton). Mâncarea este creată din ingrediente de cea mai bună calitate. Toate tipurile de mâncare existente sunt produse în fabrici moderne de către personal calificat. Rețetele sunt create astfel încât să își păstreze calitatea, beneficiile și proprietățile naturale. Astfel, animalul tău se va bucura de o doză de sănătate în fiecare înghițitură. Mai mult decât atât, Husse oferă o varietate mare de tipuri de mâncare, adaptate specific câinelui sau pisicii în funcție de: talie, vârstă, nivel de activitate, stare generală de sănătate, stare fiziologică (castrat/sterilizat), intoleranțe individuale (fără cereale, fără gluten).

Puteți consulta lista de ingrediente a fiecărui tip de mâncare pe site-ul  www.husse.ro. Acolo veți găsi informații complete, inclusiv valori energetice și digestibilitate.

Husse Cluj

Consiliere gratuită

În situația în care nu știți exact ce tip de mâncare este cea mai potrivită pentru câinele sau pisica dumneavoastră, puteți consulta specialiștii Husse Cluj, pentru că asigură și asistență nutrițională. Veți fi îndrumați de aceștia spre produsele cele mai bune pentru animalul dumneavoastră de companie. De asemenea, specialiștii vă vor ajuta și cu sfaturi legate de îngrijirea lui.

Livrare la domiciliu

Prin ce se fac remarcați? Prin promptitudine. Produsele specializate pe categorii se livrează personal la domiciliu, chiar și în aceeași zi, în care lansați comanda. Perioada de livrare este scurtă, întrucât produsele sunt livrate din depozitul care se află în Cluj.

Comenzile se pot trimite online pe www.husse.ro, prin email, Facebook sau telefonic. Livrarea este gratuită și se poate face și la ore mai târzii (adică seara sau în weekend), în funcție de programul dumneavoastră. Plata se poate face prin numerar sau card în momentul primirii produselor.Livrarea nu se face prin curier, ci direct de către personalul companiei. În acest fel, îl veți cunoaște direct pe consilierul dumneavoastră Husse și puteți solicita informații referitoare la ceea ce vă interesează legat de animalul dumneavoastră de companie, direct de la el. Comenzile sunt aduse până la ușă, pentru confortul dumneavoastră. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji dacă nu locuiți în Cluj-Napoca, Husse livrează și în alte orașe din județ.

Date de contact

Site:  www.husse.ro
Telefon: 0770 619 204 / 0770 619 289
Facebook: https://m.facebook.com/hussecluj/
Mail: [email protected]
Instagram: husse_cluj
Adresa showroom-ului: str. Dacia, Nr.1, Cluj Napoca.

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Husse Cluj – Calitate suedeză cu livrare la domiciliu
Contact: E-mail Website Facebook
Telefon: 0770 619 204 / 0770 619 289 
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie