Hotel Opera Plaza

Hotel Opera Plaza

Hotel Opera Plaza este situat in centrul istoric din Cluj-Napoca, la doar 200 de metri de Opera Romana si de alte locuri culturale. Acesta ofera cazare comfortabila si servicii specifice unui hotel de 5 stele.

Hotel Opera Plaza este la 2 km de gara principala si la 8 km de Aeroportul International Cluj-Napoca, fiind astfel foarte accesibil. Exista 3 camere de conferinte complet echipate, care gazduiesc pana la 200 de persoane.

Camerele din Hotel Opera Plaza sunt spatioase, in numar total de 64 (printre care 2 apartamente, 2 junior apartamente, 4 camere executive si 56 de camere standard) si asigura satisfactia clientilor. Desigur, ceva in plus pe langa dotarile de baza precum televizor, minibar, internet, cabina de dus si altele, camerele dispun de telefon mobil în baie, acces cu cardul, sistem secundar de inchidere a usii si telefon la masa de lucru.

Piscina interioara nu lipseşte din Hotel Opera Plaza. Mai mult, Opera Plaza dispune de o sala de fitness, sauna si masaje, toate concepute asa incat persoana găzduita sa se îndragosteasca de acel loc.

Restaurantul de la Hotel Opera Plaza aduce specialitati nationale, traditionale si internationale, alaturi de o gamă larga de vinuri. Acesta are o capacitate de pana la 300 de invitati si este un loc perfect pentru organizarea oricarui tip de banchet sau cina, indiferent daca acesta este un moment privat sau un eveniment social.

Pentru clientii care doresc sa viziteze orasul pe parcursul şederii, Hotel Opera Plaza ofera un tur de oras cu ghid specializat.

Contact

Adresa: Str. G-ral Traian Mosoiu, Nr. 10-12, Cluj-Napoca

Telefon: +40 364 403 600, +40 264 428 164

E-mail: [email protected]

Website: aici

Facebook: aici

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie