HLM Apartament de închiriat Cluj

HLM Apartament de închiriat Cluj

Știm cu toții că piața imobiliară din Cluj s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani iar acest lucru se datorează cererii mari de locuințe, fie ele de vânzare sau închiriere. Pentru că orașul oferă oportunități de muncă și are o viață culturală activă, mulți își doresc să rămână în oraș.

Confortul de acasă și amintirile frumoase pe care le ai, le poți transfera aici în Cluj, într-un apartament confortabil, complet mobilat și utilat. HLM îți oferă un astfel de apartament, în care cele 3 camere disponibile au spațiul necesar pentru a le personaliza după bunul plac. Baia și bucătăria sunt utilate și amenajate modern.Apartamentul este localizat într-o zonă în care accesul spre orice punct al orașului se face ușor. (vizavi de prefectură.) De asemenea, un alt avantaj este acela că parcarea este amenajată în curtea interioară a blocului, fiind ferită de aglomerația orașului.

Vizitează spațiul și află dacă este viitoarea ta casă!

Urmareste-ne activitatea si pe pagina de socializare pentru a fi la curent cu cele mai noi locuri de cazare din Cluj. Urmareste-ne si pe Facebook.

Informatii de contact

Numele locatiei: HLM Apartament de închiriat Cluj
Contact:
Adresa: Bulevardul 21 Decembrie 1989, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie