grand hotel italia

Grand Hotel Italia

Grand Hotel Italia este situat la doar 5 minute de mers cu masina de centrul istoric al orasului si la 20 minute de Aeroportul International Cluj-Napoca si ofera servicii de cea mai buna calitate, intr-o atmosfera luxoasa. Imbinand rafinamentul cu design-ul impunator, Grand Hotel Italia pune la dispozitia clientilor 187 de camere spatioase amenajate intr-un stil elegant si luxos.

Hotelul de 5 stele dispune de un American Bar, unde clientii pot servi un “Light Menu”, cu specialitati din bucataria italiana sau cocktail-uri internationale.

Grand Hotel Italia mai ofera un centru de conferinte, cu o capacitate intre 10 si 1000 de persoane, dotat cu cea mai moderna aparatura tehnica. De asemenea, in curand, clientii cazati in aceasta minunata locatie, se vor putea relaxa atat fizic cat si spiritual la centrul Spa pus la dispozitie. Prin serviciile impecabile, amabilitatea personalului, atmosfera rafinata dar si a vederii panoramice impresionante. Acest hotel este locul ideal pentru o calatorie de afaceri sau o vacanta turistica.

Str. Trifoiului – Vasile Conta Cluj Napoca T.: +40 364 111333 F.: +40 364 118080 Informatii si Rezervari [email protected] Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie