Hotel Golden Tulip, Cluj-Napoca

Hotel Golden Tulip, Cluj-Napoca

Aflat in capatul cartierului Zorilor (in apropierea cartierului Manastur) Golden Tulip este localizat la aproximativ 15 minute de centrul orasului.

Golden Tulip Ana Dome face parte dintr-un lant hotelier numit „Golden Tulip Hotels”. Cel aflat in Cluj-Napoca pune la dispozitie 109 camere (single, twin si executive) alaturi de servicii care se ridica la standarde inalte, specifice unei institutii de 4 stele.

Combinand designul clasic cu facilitatile moderne Golden Tulip, camerele spatioase, relaxante si oferă un maxim de comfort, avand bai cu elemente din piatra naturala. Oglinziile uriase nu lipsesc din camerele Golden Tulip dar nici echipamentul de ultima ora din bai.

Restaurantul Golden Tulip impune standardele in domeniul culinar, cu ingrediente de cea mai inalta calitate, atent selectionate, completate de o lista de vinuri selecte. Bucataria Golden Tulip aduce clientilor mancaruri traditioanle si internationale. Crevetii Blck Tiger inveliti in cartofi si înobilati cu sofran, buchetul de salata si legume proaspete, friptura de vita cu hrean si sos de mere sau mere prajite cu inghetata si sos de fructe de padure sunt doar cateva dintre delicatesele servite de bucatarii Golden Tulip Ana Dome.

Sala Golden TulipGym este dotata cu aparatura de ultima generatie destinata fiecarui grup muscular. Clientii pot opta pentru masaj de relaxare sau sauna uscata, accesul fiind admis doar pe baza de programare.

Centrul de Conferinte Golden Tulip pune la dispozitie 4 sali (Cupola, Colosseum, Dome si Forum), de dimensiuni diferite, echipate cu aparatura profesionala precum: instalatie de sonorizare si microfoane mobile, conexiune la internet, videoproiector, flipchart, instalatie de climatizare, lumina naturala si artificiala cu intensitate reglabila.

Contact Hotel Golden Tulip

Adresă: str. Observatorului nr. 129, Cluj-Napoca

Telefon: (+40) 0264 540000

Fax: (+40) 0264 524677

E-mail: [email protected]

Web: www.goldentulipcluj.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie