5/5 din 1 review
Gelateria Beldi Cluj

Gelateria Beldi Cluj

Gelateria Beldi Cluj – locul unde se servește adevărata înghețată italiană!

Atunci când aducem discuția pe terenul gusturilor și aromelor mediteraniene, una din specialitățile dulci care ne încântă endorfinele și ne aprinde imaginația este chiar gelato, adică renumita înghețată italiană. Este cu desăvârșire adevărat că nimic nu se compară cu textura cremoasă și aroma intensă a unui glob din acea înghețată. Preparată după o rețetă specială, care o face deosebită de înghețata obișnuită, cu un conținut redus de grăsimi, cu o textură elastică, și în culori vesele, getalo este ca o simfonie de vară – dulce, jucăușă, intensă, greu de uitat.

După ce am stabilit aceste detalii de natură tehnică, vom face prezentările.
Gelateria Beldi Cluj este unul din acele locuri care te vor determina să te îndrăgostești, și nu doar de preparatele absolut delicioase și unice pe care le puteți încerca aici, ci și de atmosfera generală a locului.Atunci când intri la Beldi, există probabilitatea să fii puțin nedumerit și să te întrebi dacă este posibil ca un copac să crească într-un interior stilat? Totul este posibil pentru că Italia înseamnă în primul rând un stil de viață, clipa trăită intens, în plăcere, în compania unor oameni dragi și, cel mai important, în compania gusturilor și aromelor desăvârșite. Asta înseamnă și Gelateria Beldi Cluj.

Gelateria Beldi Cluj

Design elegant

Conceput ca o grădină exterioară elegantă și verde, interiorul Beldi îmbină design-ul industrial cu elementele din lemn, într-o abordare unică, modernă și minimalistă. Combinarea diverselor texturi și materiale conferă interiorului un aspect dinamic, proaspăt, care invită la relaxarea deplină și asigură confortul oricărui oaspete. Aceste detalii te vor face să uiți de trecerea timpului, dar îți pot deveni și un partener cooperant dacă te hotărăști să îți muți biroul pentru o zi aici, în această locație specială.

Gelateria Beldi Cluj

Beldi înseamnă un regal al gusturilor nemaintâlnite

Kibana, Spirulina, Crema al Torcolato, Panettone Loison, Straciatella di Fichi, Stevia Gianduja, Pistacchio, Limone e Menta sunt doar câteva dintre gusturile care te vor face fericit la Beldi. Preparate după rețeta autentică, din ingrediente proaspete și naturale, cu conținut redus de zahăr sau îndulcite doar cu stevie, această gelaterie artizanală aduce combinații de gusturi inedite pentru a oferi o experiență gastronomică la standarde înalte.

Gelateria Beldi Cluj

Pe lângă înghețată, aici veți mai putea servi prăjituri deosebite, în forme cochete și elegante, specialități bune de cafea, vin, limonadă, milkshake-uri hrănitoare – toate desăvârșit preparate și servite impecabil.

Gelateria Beldi Cluj
Pe lângă deliciile pentru noi oamenii, aici, la Gelateria Beldi Cluj, vom găsi în premieră națională înghețată pentru căței pentru că localul este prietenos cu semenii noști patrupezi.

Pentru a vă convinge de veridicitatea celor expuse, puteți merge chiar la Beldi, în Platinia Shopping Center.

Viața este mai dulce cu puțină gelato!

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Gelateria Beldi Cluj
Contact:
Adresa: Str. Calea Mănăștur, nr. 2-6, Cluj -Napoca
Telefon: + 40 742 237 426
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Alexandra
Scrie o recenzie