1/5 din 2 reviews
Gara CFR Cluj-Napoca

Gara CFR Cluj-Napoca

Gara CFR Cluj-Napoca a fost terminată în 1870 de firma engleză Warring, conform planurilor lui Karl von Gegg, devenit celebru în epocă datorită faptului că a fost autorul unui proiect considerat imposibil: calea ferată care traversează Munţii Semmering din Austria.

Datele de contact pentru Gara CFR Cluj-Napoca le găsiți mai jos. 

Pe unul dintre pereţii clădirii apar şi astăzi simbolurile echerului şi al compasul. Gara din Cluj-Napoca, una dintre primele construite în Ardeal, a fost inaugurată la 7 septembrie 1870, fiind construită de firma engleză Warring după planurile lui Karl von Gegg. Inginerul a fost foarte cunoscut în epoca sa după ce a realizat proiectul, considerat imposibil, de traversare a Muntelui Semmering din Austria.

Gara Cluj-Napoca se înscrie în rândul primelor gări din ţară, centrul feroviar făcând legătura cu toate oraşele României, dar şi cu numeroase destinaţii externe.

>> Mersul Trenurilor >> Cumpara Bilete CFR Online

Contact: 

Gara CFR Cluj-Napoca 

Adresa: Piața Gării nr. 1-3

Casa de bilete și servicii informații trafic: 0264 433 647, 0731 990 518.

Program cu publicul:  07:30 – 15:30

CFR Călători 

Adresă: B-dul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, București

Trafic intern – 021 9521;

Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti – 021 319 0358

Program L-D – 07:00 -20:00;

Trafic internațional (Gara de Nord București) – 021 314 5528

Sursa text: http://www.ghiduri-turistice.info/ Sursa poze: hereditatum.ro

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.

Informatii de contact

Numele locatiei: Gara CFR Cluj-Napoca
Contact: Website
Adresa: str. Piata Garii, nr. 1-3, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Telefon: 0264 433 647
Orar: Program cu publicul: 07:30 – 15:30
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating1
1
Stanescu Milena
Obiecte pierdute
Pierdut sacosa albastru continand un palton si o pereche de cisme, in trenul Valcea-Cluj ce asosit la ora 10.30 in Gara Cluj,
1
Alb Daniela
Rece și neprimitor
Bună dimineața, A trebuit din păcate sa folosesc trenul și am ajuns în gara din Cluj... O noapte cu temperaturi de -1 grad, frig afara, frig în holul de așteptare...pe coridorul din stânga cum intri , cineva doarme pe jos, 2 adolescenți ingheata lângă un calorifer și mai înghețat...par obișnuiți ai locului...sărmani și flamanzi În sala de așteptare te întâmpină același frig și diverse persoane culcate pe bănci...miros umed și puturos...aceasta e descrierea gării din Cluj-Napoca... Aștept sa părăsesc locul...imi e greață. O stea e mult, nu o dau...
Scrie o recenzie