5/5 din 2 reviews

Fromagerie Cluj

Lumea fascinantă a brânzeturilor rafinate este o atracție pentru orice gurmand curios, dornic să înțeleagă aromele și să cunoască poveștile din spatele unor produse celebre. În sfârșit, avem un nou concept de brânzeturi Cluj, Fromagerie, care își propune întocmai să aducă aproape de noi adevăratele brânzeturi fine, printr-o experiență inedită.

Cu siguranță ați auzit de: Camembert, Gorgonzola, Parmigiano-Reggiano sau blue cheese, dar oare ați auzit și de: Tête de Moine, Manchego, Mimolette, Morbier, Comté, Raclette, Bleu d’Auvergne, Taleggio? În spectrul larg al brânzeturilor nobile, Franța și Italia sunt, de departe, primele țări în topul producătorilor de specialități. Fromagerie Cluj pregătește un regal de texturi și arome fine într-o formulă atractivă de Cheese Bar, Raclette Bar, platouri și pachete speciale pentru evenimente corporate în Cluj.

Cheese Bar

Prezentare și degustare de brânzeturi fine, bazate pe detalii, eleganță, calitate și rafinament. Fiecare bucățică de brânză, fiecare picătură de vin, fiecare parte din aranjament, reprezintă o experiență unică, dedicată gusturilor fine. Fromagerie Cluj îți oferă cele mai bune pairing-uri de brânzeturi-vin!

Raclette Bar

Pe lângă faptul că este un preparat culinar extrem de savuros și special, Raclette este, în cultura francezilor, o chestiune de comunitate. Raclette înseamnă, literal, să răzuiești o specialitate de brânză care se topește la grill, pe care o consumi cu cartofi, cornichoni, și diferite sortimente de prosciutto sau alte cărnuri. Fromagerie Cluj îți pune la dispoziție un pachet complet de Raclette Bar, unic în Cluj, pe care-l poți împărți cu partenerii sau prietenii tăi. Un eveniment cu Raclette Bar este definiția rafinamentului culinar.

Platouri Specialități de brânzeturi

Brânzeturile propuse de Fromagerie Cluj îți lasă gura apă doar urmărind pozele lor, ce să mai spui dacă le vezi direct la evenimentele tale.

Tour de France (Franța)
Brânză Chevre
Brânză Camembert
Brânză Morbier/Mimolette
Brânză Comté
Brânză Fourme d’Ambert/ Bleu d’Auvergne
borcănel cu “Miere lavandă și phacelia” pentru brânză albastră;
Lingura specială pentru miere;
nuci și migdale;
fructe uscate/crude

Tasting of Eternity (Internațional)
Brânză Tallegio
Brânză Emmentaler
Brânză Nasal
Brânză Manchego/Morbier
Brânză Bleu d’Auvergne
borcănel cu “Miere lavandă și phacelia” pentru brânză albastră;
Lingura specială pentru miere;
nuci și migdale;
fructe uscate/crude

Chihlimbar (România) 
Brânză de capră
Brânză Năsal
Brânză chilli și ciocolată
Brânză cu cărbune (tip Morbier)
nuci și migdale;
fructe uscate/crude

Cheese Gift Boxes – pachete cu specialități de brânzeturi fine

Un cadou special, elegant, savuros, cum rar găsești… Fromagerie Cluj vine cu idei noi ca să-ți suprinzi apropiații cu ceva inedit. Oferta completă o puteți descoperi pe site-ul Fromagerie Cluj.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
Iulia Marc
5
Ioana
Scrie o recenzie