Floraria Florissima

Floraria Florissima

Floraria Florissima este o florarie premium ce propune clujenilor un concept nou: Boutique Bouquets. Boutique Bouquets inseamna buchete dedicate. Toate buchetele Florissima sunt creative si spun o poveste.

Buchetele si aranjamentele Florissima sunt create special pentru persoana care le primeste, tinand cont de preferintele ei, de ocazia cu care este oferit buchetul sau aranjamentul si de mesajul care se doreste a fi transmis.

Boutique Bouquets mai inseamna aranjamente florale pentru ocazii si evenimente deosebite, aranjamente ce reinterpreteaza floarea. Floarea poate deveni podoaba, buchet, dar, tort de aniversare, rama, decor si orice obiect care poate spune povestea dorita.
Florissima Boutique Bouquets – Florarie online Cluj




Florissima Boutique Bouquets te asteapta cu flori-emotii, flori-vise, flori-podoabe, flori-dorinte si orice alte flori. Surprinzatoare si gratioase, florile-povesti sunt capabile sa transmita mesaje, sa dea de stire despre inimi, sa dezvaluie pasiuni si sa impleteasca emotii.

Livrari gratuite in Cluj-Napoca:
Cluj-Napoca, Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 142,
in incinta Hipermarketului CORA
tel Tel: 0364.411.655

Orar:
Luni-Vineri: 9 – 20
Sam, Dum: 9 – 15

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie