0.5/5 din 1 review
Farmacia Sensiblu

Farmacia Sensiblu Kaufland Manastur 

Farmacia Sensiblu din magazinul Kaufland din strada Câmpului face parte din linia de farmacii Sensiblu care pot fi găsite peste tot în ţară. La Sensiblu puteţi găsi o gamă variată de medicamente, suplimente nutritive, produse de îngrijire, dermacosmetice, medicaţie alternativă şi produse pentru copii. De asemena veţi găsi sfaturi şi servicii de la profestionişti în domeniu.

Contact:

Telefon: 0264 486 353
E-mail: [email protected]
Facebook
Website

Orar:
Luni-Vineri: 08.00 – 22.00

Sâmbătă: 09.00 – 19.00

Duminică: 09.00 – 19.00

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating0.5
0.5
Ileana Roșca
În viața mea nu mai pun piciorul într-o farmacie SENSIBLU
Am achiziționat în data de 3 iunie 2017 o cutie cu lapte praf Humana SL ce avea data de expirare 9 iulie 2017. Praful respectiv, având în vedere faptul că se apropia de data expirării, nu se dizolva complet în apă și avea și o culoare mai ciudată. Am revenit pe data de 6 iunie 2017 în farmacie pt a-l returna și dna nu a vrut să îmi restituie banii pe motiv că laptele nu era expirat și că va contacta furnizorul. Deci, n-am rezolvat nimic! De datoria lor era să verifice periodic produsele din farmacie și pt cele care se apropiau de expirare să ceară înlocuirea lor la furnizor cu altele cu o valabilitate mai mare! Pe lângă asta au prețuri colosale la majoritatea produselor, iar cardul lor pt reduceri e o mare și gogonată minciună pt că indiferent dacă ai sau nu card produsele sunt cu mult mai scumpe față de alte farmacii. Eu am achiziționat Humana SL cu 50.99 lei și în alte farmacii e 30 și ceva de lei. În viața mea nu mai calc în farmaciile voastre și pe unde merg numai antireclamă o să vă fac!
Scrie o recenzie