Farmacia Europa Manastur 1

Farmacia Europa Manastur Cluj

Farmacia Europa Manastur Cluj se află pe str. Bucegi din Mănăștur, în apropiere de parking Minerva. Cu un orar non stop de funcționare, la nevoie – vă puteți baza pe această farmacie, la orice oră din zi sau noapte.

Personalul farmaciei Europa vă oferă consultanță de specialitate, fie că e vorba o durere de măsea, de o răceală, febră sau un mic accident. Veți găsi aici, pe lângă informații utile oferite de farmaciști, produse farmaceutice și parafarmaceutice, precum și medicamente homeopate sau suplimenți alimentari. Veți găsi, de asemenea, și produse cosmetice sau dermato-cosmetice, siropuri, ceaiuri medicinale, produse naturiste, produse tehnico-medicale sau dispozitive medicale.

Farmacia Europa eliberează rețete compensate, iar prețurile sunt în general avantajoase pentru toate medicamentele regăsite pe rafturile farmaciei.

Date de contact Farmacia Europa Manastur

Adresă: Str. Bucegi, nr. 11A, Mănăștur, Cluj-Napoca
Telefon: 0264 421 119
E-mail: [email protected]

Orar Non-stop

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie