Farmacia Cynara Calea Manastur

Farmacia Cynara Calea Manastur

Farmacia Cynara Calea Manastur se afla chiar peste drum de supermarket Billa din Mănăștur. Datorită unui program non stop de funcționare, farmacia este foarte utilă tuturor celor care au nevoie urgentă de medicamente sau de informații cu privire la diverse produse.

Farmacia comercializează atât produse farmaceutice, cât și produse parafarmaceutice. Dintre gamele prezente în farmacie, pot fi amintite gama Galenic și gama Avene sau branduri precum Bioderm, cosmetice Vichy și produse de îngrijire pentru bebeluși pentru mame de la Mustela.

Într-un mediu liniștit și plăcut, personalul farmaciei este mereu la dispoziția clienților cu informații utile și asistență farmaceutică de calitate. În plus, pe baza cardului Cynara, clienții pot beneficia de reduceri la produsele achiziționate.

Date de contact Farmacia Cynara Calea Manastur

Adresă: Calea Florești, nr.75, Cluj-Napoca
Telefon: 0264 426 272
E-mail: [email protected]

Orar Farmacia Cynara: Non-stop

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie