Expo Transilvania, Cluj-Napoca

Expo Transilvania, Cluj-Napoca

Situata in inima Transilvaniei (Latitudine N 64046′ 54, Longitudine E 23037’45), in Cluj Napoca, EXPO TRANSILVANIA este cel mai important centru expozitional din centrul si nord-vestul Romaniei, cu o activitate de peste doua decenii in industria romaneasca de targuri, expozitii si alte evenimente.

  Prin activitatea sa, constand intr-un portofoliu de peste 30 de evenimente expozitionale anuale, EXPO TRANSILVANIA sustine cu succes dezvoltarea mediului de afaceri romanesc, contribuie la promovarea investitiilor autohtone si straine in zona central – nord-vestica a Romaniei, incurajeaza spiritul antreprenorial, dezvolta relatiile economice ale regiunii cu celelalte zone ale tarii si cu companii din strainatate.Evenimentele organizate de EXPO TRANSILVANIA reunesc anual peste 3.000 companii la targurile si expozitiile cu tematici generale si de specialitate dintre cele mai diverse si care sunt vizitate de peste 250.000 de specialisti si oameni de afaceri din intreaga tara si din strainatate. In cei 20 de ani de existenta, EXPO TRANSILVANIA a organizat in nume propriu peste 450 de targuri si expozitii nationale si internationale.

Participarea internationala la evenimentele expozitionale organizate de EXPO TRANSILVANIA este semnificativa, multe companii straine avand o participare consecventa, venind din Germania, Italia, Austria, Elvetia, Ungaria, Polonia, Franta, Anglia, Olanda si multe altele, iar unele manifestari sunt onorate de participarea oficiala a unor tari ca Germania, Austria, Olanda, Ungaria, Polonia, Slovacia.

Totodata, EXPO TRANSILVANIA colaboreaza cu alti organizatori si agenti economici la numeroase evenimente expozitionale, intre care mentionam: ROMEXPO Bucuresti, asociatii profesionale, camere de comert si industrie teritoriale, universitati, ministere si institutii administrative nationale, regionale si locale. Un loc aparte il ocupa colaborarea si cooperarea cu Camera de Comert si Industrie Cluj, relatie deosebit de stransa si benefica, care sustine si contribuie permanent la dezvoltarea activitatii EXPO TRANSILVANIA. (sursa)Contact

Adresa: Centrul Expozitional: Str. Aurel Vlaicu F.N., 400690 Cluj-Napoca

Telefon:  0264-419.088, 0264-419.075; 0264.419.074; 0264-419043

E-mal: [email protected]

Website: www.expo-transilvania.ro

Facebook: www.facebook.com/pages/EXPO-Transilvania

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie