euphoria music hall

Euphoria Music Hall

Euphoria Music Hall Cluj-Napoca te așteaptă într-o locație nouă care dă startul unor noi experiențe nocturne, dar nu numai. Înființat în anul 2012, Euphoria Music Hall este unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Cluj-Napoca. Locația are o capacitate de peste 1000 de persoane și dispune de echipament tehnic profesional.

În local se organizează petreceri, concerte, evenimente festive și corporate și chiar și nunți nonconformiste. Până la ora 22:00 Euphoria Music Hall funcționează sub formă de pub, unde poți servi mâncare și bere, iar mai apoi, de la ora 23:00, ușile se deschid pentru cele mai faine petreceri.

Pe lângă se mai organizează și seri culinare tematice în cadrul cărora poți savura diferite tipuri de mâncare tradițională specifică țării respective, iar în fiecare seară de joi, în local are loc Beer & Grill, un concept unde berea Bârlog face deal cu The Real Grill.

euphoria music hall 3

Organizatorii te invită să participi și tu la serile relaxante cu mâncare și bere bună și la petrecerile și concertele unde o să dansezi până-ți obosesc picioarele! Vibe-ul e mereu unul pozitiv și friendly, iar lumea-i gata de distracție întotdeauna.

Program: Luni – Duminică: 09:00 – 00:00

Contact: Telefon: 0745 393 333; E-mail: [email protected]

Web: Fabrica de bere

Facebook: Euphoria Music Hall

Adresa: Calea Mănăștur 2-6, Cluj Napoca

Informatii de contact

Program: Luni - Duminică: 09:00 – 00:00

Contact: Telefon: 0745 393 333; E-mail: [email protected]

Adresa: Calea Mănăștur 2-6, Cluj Napoca

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie