Euphoria Music Hall

Euphoria Music Hall

 

Euphoria Music Hall se afla in Cluj-Napoca pe Calea Manastur numărul 2-6. Localul ce a fost infiintat in 2012, este renumit pentru frecventa cu care se organizeaza concerte de buna calitate, pentru tineret si nu numai. Se considera a fi unul dintre cele mai bune si dotate tehnic locatii pentru evenimente live, petreceri si promotii. Accesul in Euphoria Music-Hall se poate face cu usurinta, deoarece majoritatea mijloacelor de transport in comun au statie la doar cateva minute distanta.

In Euphoria Music-Hall distractia este garantata de atmosfera incendiara. Invitatii de marca din lumea muzicala romaneasca si nu numai. Iar petrecerile sunt de neratat, de aceea in fiecare saptamana, spatiul este neincapator si emana un vibe fresh, pozitiv.

Program Luni – Joi: 9.00 – 23.45 Vineri, Sâmbătă: 9.00 – 6.00 Duminică: 9.00 – 23.45

Contact Adresa: Calea Manastur 2-6, Cluj Napoca Telefon: 0745/393333, 0756/393333

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie