Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
EnjoyEvent Cluj

EnjoyEvent Cluj

EnjoyEvent Cluj a luat naștere din nespusă dragoste pentru copii și dorința de a-i face mereu fericiți! Bucuria de pe fața și din sufletul lor reprezintă cea mai de preț dorință și aspirație a echipei EnjoyEvent. După cum îi spune și numele, echipa se ocupă de organizarea petrecerilor pentru copii, punând la dispoziție animatori costumați într-un personaj de basm la alegere, picturi pe față, mascote Disney, magicieni și teatru de păpuși.

Pentru  a le fi asigurată distracția maximă a celor micuți, la EnjoyEvent se găsesc și baloane modelabile, baloane cu Heliu, baloane de săpun, topogane gonflabile și trambuline – toate venite să încânte și să binedispună micuții energici.

De asemenea, dacă aveți un eveniment deosebit în familie sau doriți să faceți o surpriză persoanelor dragi – echipa EnjoyEvent va veni cu drag la nuntă sau la botez cu ursitoare sau hostesse pentru primirea invitaților, servicii de sonorizare, Kids Korner – pentru a asigura reușita evenimentelor unice din viața dumneavoastră.

Servicii foto – video profesionale și decorațiuni din baloane sunt asigurate de asemenea. În acest mod, EnjoyEvent va asigura veselia nu doar a copiilor, ci și adulților căci echipa consideră că în fiecare matur trăiește un copil iar momentele importante din viața noastră trebuie organizate până la cele mai mici detalii, ca să fie de neuitat!

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie