1/5 din 1 review
EnjoyEvent Cluj

EnjoyEvent Cluj

EnjoyEvent Cluj a luat naștere din nespusă dragoste pentru copii și dorința de a-i face mereu fericiți! Bucuria de pe fața și din sufletul lor reprezintă cea mai de preț dorință și aspirație a echipei EnjoyEvent. După cum îi spune și numele, echipa se ocupă de organizarea petrecerilor pentru copii, punând la dispoziție animatori costumați într-un personaj de basm la alegere, picturi pe față, mascote Disney, magicieni și teatru de păpuși.

Pentru  a le fi asigurată distracția maximă a celor micuți, la EnjoyEvent se găsesc și baloane modelabile, baloane cu Heliu, baloane de săpun, topogane gonflabile și trambuline – toate venite să încânte și să binedispună micuții energici.De asemenea, dacă aveți un eveniment deosebit în familie sau doriți să faceți o surpriză persoanelor dragi – echipa EnjoyEvent va veni cu drag la nuntă sau la botez cu ursitoare sau hostesse pentru primirea invitaților, servicii de sonorizare, Kids Korner – pentru a asigura reușita evenimentelor unice din viața dumneavoastră.

Servicii foto – video profesionale și decorațiuni din baloane sunt asigurate de asemenea. În acest mod, EnjoyEvent va asigura veselia nu doar a copiilor, ci și adulților căci echipa consideră că în fiecare matur trăiește un copil iar momentele importante din viața noastră trebuie organizate până la cele mai mici detalii, ca să fie de neuitat!

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

 

Informatii de contact

Numele locatiei: EnjoyEvent Cluj
Contact:
Adresa: Str.Miraslau, Nr.4, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating1
1
X
Nu recomand jobul de mascota
Am participat ca si mascota, la 2 evenimente, la primul a fost ok pentru ca era in aer liber, dar la cel de al doilea,care era in spatiu inchis, nu ai aer in capul ala de mascota, eu am avut experienta urata sa ajung aproape de lesin, fara a fi bagata in seama, fara a mi se acorda primul ajutor, si domnul sef ma ruga in continuare sa ii prestez serviciile, desi ii explicam.ca nu mai pot continua ca vad negru în fata ochilor, ca imi transpira capul si imi cade pe ochii, si nu mai vad nimic..nu l-a interesat deloc starea mea de sanatate, ci doar sa isi termine el evenimentul cu succes..in loc sa improvizeze, nici nu mi-a acordat transport pana acasa in siguranta, in conditiile date, si ca ma simteam rau. Plata vi se face la ora de eveniment..nu conteaza ca tu mai stai 2 ore pe drum..alea sunt din partea casei..in plus nu semnezi nimic cu ei..mergi pe vorba buna. In concluzie, faceti alte activitati, nu mascota, si nu cu aceasta firma!!
Scrie o recenzie