0.5/5 din 1 review
Ecofarmacia Piata Cipariu

Ecofarmacia Piata Cipariu Cluj

Ecofarmacia Piata Cipariu face parte din lanțul de farmacii Ecofarmacia. În Cluj, Ecofarmacia din Piața Cipariu funcționează cu program non stop.

Farmacia își propune să împrospăteze ideea de farmacie de cartier. Iar cel mai inedit concept adoptat este așa-numita „Casă Rapidă”. Astfel, dacă te grăbești, știi ce dorești să achiziționezi și nu ai nevoie de consiliere suplimentară din partea farmaciștilor, ești în locul potrivit. Una dintre casele de marcat este special adresată clienților care se grăbesc și care nu au nevoie de produse ce se eliberează cu prescripție medicală sau de alte informații suplimentare.

Astfel, farmacia rezolvă atât problema persoanelor grăbite, care vor doar să cumpere un produs și să plece mai departe, cât și a celor care au nevoie de informații și consiliere din partea farmaciștilor și care, astfel, pot pune liniștiți câte întrebări doresc.

 

Date de contact Ecofarmacia Piata Cipariu

Adresă: Piața Cipariu, nr. 15 (colț cu str. Andrei Mureșanu)
Telefon: 0264 486 383, 0736 206 714
E-mail:  [email protected]

Orar Ecofarmacia Piața Cipariu: Non-stop

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating0.5
0.5
ratiu octavian
afara-i vopsit gardu' inauntru.....
Personal lent,indolent,lehamitea e la ea acasa.Daca mi-am exprimat nemultumirea fata de conversatia fara sfarsit si noima pe care o avea farmacista si am intebat ce inseamna conceptul de CASA RAPIDA pe care-l promoveaza inca de la intrare,am fost invitat sa caut alta farmacie daca nu sunt multumit de serviciile lor. Un episod asemanator am avut acum cca un an la ei,perioada in care lucra ,facea practica la ei o echipa tanara.Atunci am fost tratat in cel mai neprofesional mod,chiar si un vanzator din piata este mai amabil si saritor decat au fost acei tineri farmacisti.Am renuntat atunci sa mai cumparam de la ei,intreaga familie.Azi am intrat pentru cateva tablete din nou,fiindu-mi in drum.M-am bucurat vazand ca a revenit vechiul personal,bucurie de scurta durata,invitatia de mai sus,de a cumpara din alta parte fiidu-mi facuta chiar de o doamna farmacista din garda veche. Astfel,daca prima data a fost optiunea mea sa renunt la Ecofarmacia,acum fiind invitat chiar de ei sa fac asta promit ca nu am sa mai revin.Odata cu mine migreaza si banii dati pe medicamente de doi adulti care nu mai sunt chiar tineri ,trei copii pentru care nu te uiti la bani cand apar semnele unei boli si si bunicii aferenti,pe putin cateva sute de lei lunar.Voi povesti experienta mea si cunoscutilor pentru a evita sa fie tratati in acelasi mod. Recomad cu caldura farmacia CATENA din piata Mihai Viteazul,de langa trecerea de pietoni inspre Mc Donalds.Rapizi,zambitori,reduceri mari daca a ai card la ei.
Scrie o recenzie