Doamna T

Doamna T

Pe strada Napoca, odinioara loc de promenada a lumii bune din Cluj, astazi sufocata de second hand-uri, outlet-uri si spatii neinchiriate si neingrijite, se ascunde o comoara pe care putini o cunosc cu adevarat, chiar daca au auzit vorbindu-se de ea. Nu sunt multe in Cluj localurile in care proprietarul sa isi puna amprenta atat de pregnant asupra stilului incat sa reuseasca sa creeze o atmosfera unica, asa cum se intampla la Doamna T.

Decorul si mai ales vibratiile locului sunt diferite de localurile cu care suntem obisnuiti in Cluj. La Doamna T, atmosfera e specifica unei case de femei din perioada interbelica. Muzica, aleasa pe gustul si starea de spirit a Doamnei T, se asculta in surdina, pentru a nu stanjeni conversatia. Ca in orice casa respectabila, exista carti care pot fi rasfoite si un pian la care oricine se poate incumeta sa cante. Cine vine in acest local sta 2-3 ore si parca nu se mai indura sa plece.


De o eleganta si un rafinament aparte, proprietara ni se dezvaluie cu sinceritate si naturalete. Ii place sa povesteasca si este un excelent ascultator. E genul de persoana care ti se intipareste pe retina, daca ai ocazia sa stai putin de vorba cu ea. Pe cei care ii trec pragul ii primeste ca pe niste musafiri in propria casa si e foarte atenta la nevoile lor. In special, la nevoia de socializare.

La Doamna T nu vin clienti, vin numai oaspeti. Majoritatea ajung aici prin recomandari. Reclama nu se face niciunde. Ca sa patrunda in universul unic de aici, oaspetii parcurg un drum initiatic. Fin observator si bun cunoscator de caractere, Doamna T ii citeste cu usurinta si le ofera ceea ce ei nici nu constientizau ca le lipseste. Dupa o discutie cu ea, pleci, parca, mai usor, mai vesel, mai optimist.Nu toti se potrivesc locului. E un soi de Pat al lui Procust, te potrivesti sau nu. (sursa text)

Contact

Adresa: str. Napoca, nr. 10, Cluj-Napoca

Telefon: 0364 148 647

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie