demmers cluj

Demmers Teehaus

Ceainarie si magazin specializat in vanzarea ceaiurilor de calitate.

Suntem primul magazin Demmers Teehaus deschis in Romania, respectiv in orasul Cluj-Napoca. In Noiembrie 2011 am implinit primii patru ani de existenta. Din iunie 2010 ne-am mutat mai aproape de KM 0, adica in P-ta Unirii Nr. 9, colt cu Str. Napoca (unde a fost magazinul UCOB, si mai inainte fosta agentie CFR).In noua locatie am reusit sa va punem la dispozitie si cateva mese, deci mai nou puteti savura ceaiurile noastre, alaturi de cele mai gustoase placinte din Cluj-Napoca(Apple Pie, Apple and Pear etc.).

Uibitorii de ceai gasesc in magazinul nostru o varietate impresionanta de ceaiuri din toate colturile lumii – dar si un mediu linistit si imbietor in care isi pot savura ceaiurile preferate, in prezenta unui personal dedicat, format tot din iubitori de ceai.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie