Create.Act.Enjoy - foto reprezentativa

Create.Act.Enjoy

Create.Act.Enjoy este o companie independentă de teatru și film. Create.Act.Enjoy este o aventură. Iar o aventură presupune curaj, iniţiativă şi optimism!

Prin producții artistice, ateliere creative și activități comunitare și sociale, scopul nostru este de a da un suflu nou culturii independente din România, de a ne folosi de imaginația, talentul și curajul nostru pentru a crea.

Căutăm permanent metode noi de lucru și ne bazăm pe resursele societății contemporane pentru a ne exprima într-un mod cât mai actual și inedit. Fiind parte din această societate, în calitate de observatori, dar și de creatori, dorim să o aducem în fața publicului pentru a o înțelege mai bine cu toții – dezbatem asupra realității care ne înconjoară pentru a o accepta într-un mod deschis și obiectiv.

Suntem convinși că niciun vis nu e prea mare, iar alături de oamenii potriviţi se poate realiza orice!
Ne găsiți la sediul nostru din Urania Palace, Strada Horea, Nr. 4, etaj 1, Cluj-Napoca, jud. Cluj.

Website
Facebook
E-mail: [email protected]

Telefon: +40 755 808 863
Adresa: Strada Horea, Nr. 4, etaj 1, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie