ClujHub Cluj-Napoca

ClujHub Cluj-Napoca

ClujHub Cluj-Napoca este cel mai mare spațiu dedicat coworkingului din afara capitalei, un centru inovativ care organizează și găzduiește, deopotrivă, evenimente de networking și business în Cluj-Napoca. Mai mult decât un spațiu office, ClujHub este o adevărată comunitate ce reunește freelanceri, antreprenori și companii ce activează în industria digitală și creativă, punându-le la dispoziție un mediu de lucru colaborativ și inspirațional.

Povestea ClujHub

ClujHub înseamnă, mai întâi de toate, viziune. În 2012, antreprenorul Cristian Dascălu a pus bazele acestui proiect pentru a aduce împreună oameni cu inițiativă, dornici să contribuie la evoluția mediului de business din Cluj. De atunci, ClujHub este un reper important pentru comunitatea antreprenorilor clujeni și nu numai, devenind cel mai mare centru de coworking din regiune. 

De-a lungul anilor, spațiul s-a transformat în „acasă” pentru multe dintre start-up-urile sau proiectele de freelancing din Cluj, reunind o comunitate de peste 1000 de membri. Aici, profesioniștii se bucură nu doar de un spațiu de lucru prietenos și productiv, ci și de oportunități de networking, investiții și parteneriate pe termen lung.

Cel mai mare spațiu de coworking din Cluj

Coworking-ul este un concept cu tradiție în mediul de business internațional care a început, în ultimii ani, să se propage și în cultura organizațională din România. Așa cum sugerează chiar numele, coworking-ul se bazează pe principiul de împreună”. Antreprenori, organizații și freelanceri își desfășoară activitatea într-un spațiu comun pentru a-și optimiza costurile, dar și pentru a se putea conecta mai ușor cu alți profesioniști din domeniu.

ClujHub este un spațiu de coworking modern, situat chiar în inima orașului. Dispunând de o suprafață generoasă, complexul este divizat în zone de lucru distincte, de la birouri personalizate și săli de conferință, la spații de coworking și evenimente. Acestea pot fi închiriate pe o perioadă limitată sau extinsă, în funcție de nevoile fiecărei persoane.

Pe lângă un birou propriu, experiența ClujHub garantează accesul la o bucătărie modernă, la o terasă exterioară cu o priveliște panoramică,  la o zonă de socializare și divertisment, dar și la echipamente moderne, indispensabile oricărui spațiu office (imprimante, scannere, proiectoare, monitoare, WiFi gratuit etc.). Accesul este asigurat 24/7, iar cafeaua și ceaiul sunt din partea casei, astfel încât productivitatea să se mențină la cote maxime! 

Evenimentele ClujHub

ClujHub înseamnă evoluție și oportunități. Pe lângă o comunitate de antreprenori și freelanceri în continuă dezvoltare, spațiul găzduiește evenimente care aduc valoare mediului de business clujean și susține extinderea ecosistemului antreprenorial regional.

Anual, echipa organizează conferințe/seminarii de specialitate, hackatoane, proiecte de dezvoltare antreprenorială și Digital Incubator, stând în spatele unor nume sonore precum: NASA Space Apps Challenge, CreativeMornings Cluj și Fuckup Nights Cluj, TEDxCluj (colaborator de peste 10 ani).

Ești gata să te alături comunității ClujHub?

Contact:
Adresă: str. Regele Ferdinand nr. 22-23 (Complex Central), etajul 3, Cluj – Napoca
Telefon: 0740 021 644
E-mail: [email protected]
Web: clujhub.ro
Facebook: www.facebook.com/ClujHub

Informatii de contact

Numele locatiei: ClujHub Cluj-Napoca
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Strada Regele Ferdinand 22, Cluj-Napoca 400110, Romania
Telefon: 0740 021 644
Orar: Luni – Vineri: 09:00 – 17:00 (program standard)
Acces 24/7 pentru membrii comunității ClujHub
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie