Cluj Apartments Cluj

Cluj Apartments Cluj

Cluj Apartments Cluj este un lant de apartamente aflate in centrul orasului, care se ridica la standardele unor hoteluri de inalta clasa. Apartamentele, decorate cu bun gust, se afla in mai multe locatii din centrul orasului Cluj-Napoca astfel incat clientii dispun de mai multe facilitati.

La cativa pasi de Cluj Apartments se gasesc numeroase restaurante, localuri si magazine.Gradina Botanica este situata la numai 1,5 km distanta. Gara principala se afla la aproximativ 2,5 km de apartamente, iar distanta de la Cluj Apartments pana la Aeroportul International Cluj-Napoca este de circa 8 km.

Toate unitatile de cazare ale Cluj Apartments ofera podea din lemn de esenta tare, bucatarie cu zona de luat masa şi au o camera de zi prevăzuta cu o canapea extensibila. Baia proprie este dotata cu uscator de păr şi articole de toaleta gratuite.

Contact:

Adresa: B-dul Eroilor, nr. 28, Cluj-Napoca
Telefon: (+40) 742155830

Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie