Clubul Francofon de Afaceri Cluj

Clubul Francofon de Afaceri din Cluj: un nou actor în dezvoltarea economică din Cluj.

Înființat în 2011, C.FAC este, înainte de toate, un loc de întâlnire al actorilor francofoni din mediul economic local și un spațiu care favorizează crearea de oportunități de afaceri și parteneriate. Clubul își propune să contribuie la dezvoltarea economică și la promovarea francofoniei în regiunea Clujului. Acționarea în rețea, schimbul reciproc de expertiză, punerea la punct a unor strategii comune, cooperarea, susținerea inovației economice, dezvoltarea unei piețe a muncii francofone în Transilvania, deschiderea perspectivelor economice în spațiul francofon mondial: iată toate obicetivele concrete ale C.FAC!

Cine sunt membrii nostri?
Clubul Francofon de Afaceri din Cluj ( „C.FAC” ) reunește femei și bărbați francofoni, care trăiesc la Cluj sau sunt interesați de regiunea Clujului, având o funcție decizională într-o întreprindere, o instituție sau administrație. Acest Club nu reunește doar întreprinderile franceze, ci și pe toți cei care sunt francofoni.

Obiective și valori
Așa cum indică în limba română abrevierea sa „C.FAC”, adică „ce fac”, acest Club are ca misiune să apere obiectivele și valorile împărtășite de membrii săi, detaliate mai jos:

1. Promovarea și practicarea limbii franceze în lumea profesională;
2. Atragerea de francofoni interesați de parteneriate comerciale sau de investiții în Cluj;
3. Promovarea regiunii Cluj în lumea francofonă;
4. Schimbul de informații economice sau finaciare între membrii săi;
5. Promovarea activităților membrilor între ei înșiși și în fața potențialilor parteneri francofoni;
6. Organizarea de evenimente, reuniuni, rețele sociale care să permită o supraveghere și o analiză economică, juridică, fiscală și politică;
7. Promovarea valorilor francofoniei, conform cu titlul 1, articolul 1 din Carta Francofoniei, mai precis promovarea dezvoltării durabile și a diversității;
8. Promovarea comportamentelor solidare între membrii săi, adică de susținere a acțiunilor sociale, culturale și umanitare;
9. Reprezentarea și apărarea intereselor membrilor săi în fața organizațiilor patronale și a administrațiilor locale și naționale;
10.Colaborarea activă cu Institutul Francez din România, direcția regională Cluj și agenția Consulară a Franței la Cluj pentru a susține acțiuni comune.

De ce C.FAC?

Pentru a vă lărgi posibilitățile de afaceri. Ca firmă, aveți nevoie să generați continuu noi vânzări (asta e ceea ce ne spun membrii), motivul numărul unu pentru care ei se alătură Clubului. Tocmai datorită acestui fapt, adeziunea la Club este concepută cu scopul de a stabili relații solide între membri și în vederea creării de oportunități pentru:
 A câștiga vizibilitate în fața societăților cu care doriți să faceți afaceri în mod particular;
 A obține recomandări din partea altor membri;
 A vinde direct clienților care frecventează evenimentele Clubului;
 A vinde direct altor membrii ai Clubului.

Pentru a construi relatii strategice de cooperare cu alte întreprinderi. Alianțele strategice pot fi un mijloc extrem de puternic care să vă ofere șansa de a obține acces la noi oportunități de afaceri, oportunități pe care nu le-ați fi avut niciodată, probabil, fără să fiți în Club. Ele pot avea mai multe forme, precum:
 Legătura cu o întreprindere complementară, de exemplu societate de material informatic și o societate de suport informatic;
 Împărțirea clienților și a bazelor de date cu membrii care nu reprezintă concurență, care operează pe aceleași piețe ca și dumneavoastră. De exemplu, un contabil și un avocat;
 Formarea unei alianțe pentru a schimba referințe specifice. De exemplu, un agent imobiliar, o firmă de securitate și o societate de mobilă pentru birouri.

Pentru a dezvolta noi idei și competențe. În calitate de oameni de afaceri, noi toți suntem limitați de propria noastră experiență – noi nu cunoaștem ceea ce nu știm! Tocmai din acest motiv clubul asigură:
 un program de ateliere și de prezentări interactive. Fiecare eveniment este conceput pentru a vă stimula ideile de afaceri, pentru a vă oferi metode, idei și procese care sunt dovedite, inovatoare și utile. Aceste evenimente încurajează membrii să împărtășească idei și bune practici.

Pentru a găsi un spațiu de schimb și de reflecție.

Contact
Adresa: I.I.C. Brătianu, nr. 22, 400079, Cluj-Napoca (în incinta Institutului Francez)
Telefon: (40)746 840 094
E-mail: [email protected]
Website: http://cfac.ro/
Facebook: facebook.com/Club.Francophone.dAffaires.de.Cluj

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole

Premiile C.FAC

Premiile C.FAC Sute de locuri de muncă la Cluj, pentru…