5/5 din 1 review
club midi cluj
Club Midi Cluj

Club Midi Cluj este cel mai cunoscut club de muzica electronica din Cluj Napoca, avand o multime de invitati importanti, atat din tara cat si din strainatate. Acesta se afla pe Str. Berariei nr.6. Spatiul este amenajat intr-un stil minimalist combinat cu accente de design contemporan si efecte spectaculoase de lumini sau sunete. Intr-o atmosfera unica si dinamica, Club Midi organizeaza saptamanal petreceri cu invitati sau diferite concerte. Clubul este impartit in 2 incaperi cu sonorizare diferita, fiind posibila organizarea unor evenimente diferite in acelasi timp.

Club Midi Cluj a inceput prin a fi prima locatie adresata in exclusivitate muzicii electronice din Transilvania si in foarte scurt timp a reusit sa se impuna ca un club de referinta atat pe plan national cat si pe harta traseelor internationale a celor mai buni dj si artisti ai momentului din intreaga lume, cu un line-up impresionant care oscileaza de la minimal la drum and bass, de la veterani ai curentului pana la cele mai hot new entry-uri.

Contact:

Telefon: 0752 238 780
Email: [email protected]

Website
Facebook

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Maria
Foarte tare! :)
Scrie o recenzie