Cinematograful Victoria, Cluj-Napoca

Cinematograful Victoria, Cluj-Napoca

Cinematograful Victoria este pozitionat in centrul orasului Cluj-Napoca (Bdul. Eroilor 51) și are  o istorie de peste 100 de ani

Cinematograf sprijinit de CENTRU NATIONAL AL CINEMATOGRAFIEI pentru a deveni cinemtograf de artă.

Cinematograful este administrat de Asociația Victoria Film, ce asociaza organizatorii celor două mari festivaluri de film din Cluj-Napoca, Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) şi Festivalul Internaţional al Filmului de Comedie „Comedy Cluj”. ASOCIATIA VICTORIA FILM are drept scop revigorarea salilor de cinematograf, sustinerea artei si culturii in tara si strainatate prin promovarea unor programe in domeniul social, cultural, invatamant, educatie, sanatate, turism, mediu si stimularea schimburilor culturale, educationale si artistice cu alte tari.

Ne autointitulam un „Art House”. Un CineCafe. Proiectiile noastre sunt productii de arta, filme clasice, atat romanesti, cat si internationale, filme independente si experimentale.

Majoritatea festivalurilor de film deja cunoscute, atat nationale, cat si internationale isi gasesc gazda buna in cinematograful nostru.

Cinematograful Victoria dispune de 283 locuri pe 2 nivele si toate facilitatile unei bune desfasurari a oricarui tip de eveniment. Nu facem discriminari; gazduim de asemenea si o varietate de evenimente culturale din domeniii diverse (lansari de carte, vernisaje, spectacole de teatru, etc).

Pretul unui bilet este de 10 lei, iar pretul redus pentru elevi, studenti si pensionari este de 5 lei.

Va asteptam la filme, la o cafea savuroasa si un popcorn delicios (+ Free WiFi)! Alaturi de voi, sa readucem Victoria in circuitul cultural al Clujului!

Contact

Adresa: str. Eroilor, nr. 51, 400129 Cluj-Napoca

Telefon: 0264 450 143

E-mail: [email protected]

Web: www.cinemavictoria.ro

Facebook: www.facebook.com/CinemaVictoria

Program

Luni – Duminica: 2:30 pm – 10:30 pm

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie