5/5 din 1 review
Cinema Victoria Cluj

Cinema Victoria Cluj 

Cinema Victoria Cluj este unul dintre cele mai îndrăgite cinematografe din Cluj-Napoca. Se spune că dacă vrei să cunoști spiritul boem al orașului de pe malul Someșului Mic, trebuie să mergi neapărat la Cinema Victoria. Acolo vei descoperi chintesența frumuseții citadine.

 

Scurt istoric 

Situat pe Bulevardul Eroilor, chiar în ,,inima” pulsând de viață a orașului, Cinema Victoria are o istorie de aproape un secol fiind unul dintre cele mai longevive și mai active cinematografe din Cluj. Deschis în anul 1927, acesta a reprezentat pentru mult timp ,,citadela” filmului de calitate. Astăzi, Cinema Victoria este administrată de Asociația Victoria Film și sprijinită de Centrul Național al Cinematografiei. Este, de asemenea, membru al ,,Europa Cinemas” – cunoscuta rețea de cinematografe de artă care cuprinde 2476 de cinematografe din întreaga Europă.


Cinema Victoria Cluj

Motive să vii la Cinema Victoria
  • Filmele de calitate. Cinema Victoria este deja consacrată pentru repertoriul său unic care include filmele cinematografiei europene, filmul de artă, de autor, producții românești și producții cinematografice premiate la festivalurile de film.
  • Sunt o gazdă bună. Probabil că ați avut ocazia să vă convingeți de acest lucru la festivalurile de film naționale și internaționale.
  • Atmosfera Clujului de altădată. Decorul și eleganța aparte a acestui cinematograf dar și repertoriul de filme sunt cele care te vor vor să simți spiritul altei epoci.
  • Prețul biletului. Lăsăm cifrele să vorbească: 13 lei pentru biletul întreg, 10 lei preț redus al biletului valabil pentru elevi, studenți și pensionari (în baza legitimației).
  • Intrare liberă de luni până joi la filmele de la ora 13:00. Oferta este valabilă pentru elevi, studenți și seniori în baza legitimației.
  • Cinemateca TIFF. În fiecare zi de joi puteți vedea producții cinematografice ale marilor regizori, dar și filme noi.
  • Cinematograful este un ,,Art House” și un CineCafe.
  • Gazdă bună pentru evenimente culturale: lansări de carte, vernisaje, spectacole de teatru.
  • Popcorn și alte delicii pentru cinefilii din oraș. 

Cinema Victoria Cluj

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Cinema Victoria Cluj
Contact: Facebook
Adresa: Bulevardul Eroilor, Nr. 51, Cluj-Napoca
Telefon: +40 264 450 143
Orar: Luni - Duminică: 12:30 - 22:30
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie