Centrul de Implantologie Transilvania Cluj (7)

Centrul de Implantologie Transilvania: „Niciodată nu e prea târziu pentru un zâmbet perfect!”

Cu misiunea de a reda zâmbetul pacienților, Centrul de Implantologie Transilvania asigură servicii complete de medicină dentară, implantologie, chirurgie și estetică dentară. Empatia, profesionalismul și măiestria medicilor stomatologi sunt calități frecvent amintite de cei care trec pragul Centrului de Implantologie Transilvania. Grija pentru pacienți, fie ei mici ori mari, este facilitată de tehnologiile și materialele de ultimă generație utilizate. 

Cei aflați în căutarea unui centru stomatologic de încredere pot beneficia de serviciile Centrului de Implantologie Transilvania în orașul nostru, în Cluj-Napoca, precum și în alte orașe din regiune: Zalău, Deva și Baia Mare

Tratamente și servicii stomatologice 

Misiunea pe care Centrul de Implantologie Transilvania și-a asumat-o de la bun început a fost să dezvolte la noi în țară (și, mai specific, în regiune) o rețea de servicii stomatologice și de implantologie dentară care să devină un model al profesionalismului în domeniu. 

Cu patru clinici, în patru orașe diferite din Transilvania, centrul stomatologic a reușit să se remarce rapid datorită tratamentelor dentare eficiente și rezultatelor satisfăcătoare pe care pacienții le-au dobândit în urma intervențiilor. 

Centrul de Implantologie Transilvania este întru totul aliniat marilor centre medicale din lume: cu spații moderne, cu un design elegant și primitor, cu dotări medicale și aparatură stomatologică de ultimă generație. 

În acest context, centrul le asigură pacienților săi, cu succes: 

Echipa medicală

Serviciile stomatologice de calitate și experiențele plăcute ale pacienților se datorează unei echipe de medici specialiști cu o vastă experiență în toate ramurile stomatologiei, pregătiți să realizeze intervenții, proceduri și planuri de tratament dentar conform celor mai înalte standarde de performanță. 

Dedicați meseriei lor și misiunii de a reda zâmbetul și sănătatea dentară tuturor celor care ajung la Centrul de Implantologie Transilvania, atât medicii stomatologi, cât și toți ceilalți membri ai echipei, sunt pregătiți să răspundă întrebărilor pacienților, să întâmpine fiecare grijă sau provocare cu o soluție clară, cu tratamente performante de implantologie și stomatologie. 

Date de contact: 

Adresă: Str. Septimiu Albini, nr. 4, Cluj-Napoca
E-mail: [email protected]
Telefon: 0374 820 001
Program: Luni-Vineri: 09:00-20:00
Site | Facebook | Instagram

Informatii de contact

Numele locatiei: Centrul de Implantologie Transilvania
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Str. Septimiu Albini, nr. 4, Cluj-Napoca
Telefon: 0374 820 001
Orar: Luni-Vineri: 09:00-20:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie