Cafenoar Cluj

Cafea aromată dis de dimineață, băuturi numai bune de savurat la ceas de seară și o atmosferă cozy, care vă oferă instant o stare de bine. Pe scurt, Cafenoar – o cafenea la masculin.

Un loc prietenos și deloc scorțos, unde nu avem pretenții de dress code, unde există semnul egal între masculin și feminin (adică invităm cordial și doamnele, respectiv domnișoarele, nu doar domnii, să „dovedească” cocktailurile noastre XXL). La noi nu se ascultă muzică comercială și nu se servește masa, în schimb se socializează intens, se citește presa și se savurează băuturile, alături de poveștile prietenilor.

Păstrăm spiritul (și parțial numele) clasic al unei cafenele, dar adăugăm o tușă de bărbăție: ne mândrim cu drinkuri mari și foarte mari (cu mulți de X și un L), cu clienți veseli și povestitori, și cu un local pe gustul nostru și mai ales, al vostru.

Până una alta, poftiți și savurați tot pachetul: cafea, cocktailuri și multe altele!

Program:

Luni – Joi: 10:00 am – 12:15 am
Vineri: 10:00 am – 2:00 am
Sâmbătă: 12:00 pm – 2:00 am
Duminică: 12:00 pm – 12:15 am

Contact:

Adresă: Str. Regele Ferdinand 36, etaj 1 (colț cu str. George Barițiu)
Telefon: 0757 353 762
E-mail: [email protected]
Website: www.cafenoar.ro
Facebook:facebook.com/CafenoarCluj

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie