1/5 din 3 reviews
Noi locații în Iulius Mall Cluj

BT – SEDIUL CENTRAL Cluj

Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania. Misiunea Bancii Transilvania ( BT – SEDIUL CENTRAL Cluj ) este aceea de a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri, prin produse si servicii inovatoare, oferite cu profesionalism.

Banca Transilvania este o banca al carei istoric isi are inceputurile in Cluj-Napoca, in anul 1994, la initiativa unor oameni de afaceri din Cluj. Ideea era aceea de a crea o banca locala care sa devina un brand de Cluj. Consolidandu-si pozitia in Cluj si, ulterior, la nivel regional si national, Banca Transilvania a devenit prima institutie bancare din Romania cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

Astazi, se claseaza pe a 3-a pozitie in topul bancilor din Romania, in functie de active. Misiunea Bancii Transilvania este aceea de a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri, prin produse si servicii inovatoare, orientandu-si initial activitatea inspre sectorul IMM si, ulterior, si inspre domeniul retail.

Suntem in fiecare judet, iar in orasele mari in mod sigur ne intalnesti in drumul tau spre casa sau spre cumparaturi. Avem aproape 550 de sedii in Romania si Italia. Stiai ca 170.000 de persoane vin zilnic pe la noi? Te asteptam.

Contact BT – SEDIUL CENTRAL Cluj:
Telefon: 0264 407 150, 0264 407 179
Email: [email protected]
Facebook
Website
Orar:

Luni – Vineri: 09.00 – 17.00

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating1
1
Rebeca
Acest review e adresat BT Vivo. Pe langa faptul ca am asteptat aproape 30 de minute (in fata mea fiind doar 3 persoane) domnișoara de la ghiseu nu a fost atenta la prima propozitie pe care am zis-o (motivul pentru care ma prezint la ghișeu) si a făcut un transfer in contul meu, desi eu am cerut transfer într-un alt cont. Ulterior, sa imi spuna ca eu m-am exprimat gresit. A fost extrem de nepoliticoasa cu mine si felul in care a vorbit m-a uimit. Nu mi se pare normal ca o astfel de atitudine sa fie ok într-o bancă. Problema e ca nu e prima dată când mi se întâmplă asta la BT. Imi pare rau, insa eu sunt dezamăgită de serviciile voastre.
1
Anamaria
1
Petre
Timp pierdut
Primesti bani prin Western Union, ai aplicatie bt 24 pe telefon, cauti butonul timp de 5-10 minute stupoare...butonul a disparut. Dai telefon, sa afli cum poti sa rezolvi, ti se raspunde dupa alte 10-12 minute si esti trimis la bancomatul inteligent. Ajungi la bancomat in Manastur, stai la coada introduci cardul si datele tranzactiei cu grija, pe ecran apare adresa ta din 2004 desi ai actualizat datele de cel putin 5 ori de atunci. Din nou stupoare nu se poate procesa. Mergi in centru pe Eroilor in urmatoarea zi lucratoare, te pui cuminte la coada la un ghiseu. Astepti 1 minute iti vine randul si esti informat rece ca la ghiseul respectiv nu proceseaza Western Union. Te muti la alt ghiseu la coada si intrebi cumv peste rand daca au WU , ti se raspunde nepoliticos sa astepti. "Body-guardul" te admonesteaza din priviri . Au mai trecut 10 minute si ai rezolvat. Faci totalul timpului pierdut......
Scrie o recenzie