BT - Private banking Cluj

BT – Private banking Cluj

Banca Transilvania este o banca al carei istoric isi are inceputurile in Cluj-Napoca, in anul 1994, la initiativa unor oameni de afaceri din Cluj. Ideea era aceea de a crea o banca locala care sa devina un brand de Cluj. Consolidandu-si pozitia in Cluj si, ulterior, la nivel regional si national, Banca Transilvania a devenit prima institutie bancare din Romania cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

Astazi, se claseaza pe a 3-a pozitie in topul bancilor din Romania, in functie de active. Misiunea Bancii Transilvania este aceea de a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri, prin produse si servicii inovatoare, orientandu-si initial activitatea inspre sectorul IMM si, ulterior, si inspre domeniul retail.

Fie ca doriti sa investiti sau sa economisiti, bancherul personal va poate consilia, cu maxima confidentialiate, privind varianta potrivita. Produsele si serviciile pe care care va ofera, in calitate de client BT Private Banking, pot fi adaptate in functie de optiunile dumneavoastra.

Oferta pentru clientii Banca Transilvania –  Private Banking:

depozite negociate
carduri premium, impreuna cu avantaje unice asociate acestora
titluri de stat
finantari stucturate special
plasamente in euro, in cadrul Bursei din Viena
fonduri de investitii si portofolii de actiuni create pe grade diferite de risc si randament, atat pe piata interna, cat si pe pietele externe
Exclusive Phone Banking, prin intermediul caruia toate operatiunile prezentate mai sus pot fi ordonate confortabil – fie prin telefon, fie prin email, fara a mai fi necesara deplasarea la banca
consultanta privind plasamentele pe care intentionati sa le efectuati sau pe care le detineti deja

Contact BT – Private banking Cluj:

 

Telefon: 0264 302 099
Email: [email protected]
Facebook
Website
Email: [email protected]
Orar:

Luni – Vineri: 09.00 – 17.00

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie