sigla BonBon

BonBon Candy

BonBon Candy este magazinul tău de dulciuri și locul unde te vei răsfăța de câte ori vei simți nevoia. Dacă ești din Cluj-Napoca, poți să ne vizitezi pe Str. F.D. Roosevelt, nr. 3 (în Piața Muzeului).

Majoritatea dulciurilor noastre nu o sa le gasesti la supermarket, iar ofertele sunt pentru toate varstele si categoriile de evenimente: servicii de tip candy-bar, cadouri originale, marturii de nunta sau botez.

Știm ce importante sunt momentele speciale din viața fiecăruia, așa că venim în întâmpinarea lor cu stilul nostru vesel și dulce. Un candy-bar este întotdeauna binevenit, fie că e vorba de nunți, botezuri, petreceri private și corporate sau, de ce nu, o zi de naștere


Un loc aparte în oferta noastră îl ocupă borcanele cu dulciuri, un concept pe care l-am dezvoltat în stil propriu. Designul etichetelor autocolante îl realizăm „inhouse”.

Fiecare borcan are „rețeta” sa, care poate fi o combinație multicoloră de dulciuri (ex: Bonbon Variety) sau doar un sortiment aromat (ex: Scorțișoara turbată). Pe lângă variantele disponibile tot timpul anului, lansăm borcane tematice cu ocazia sărbătorilor, Halloween, Valentine’s Day etc.

De asemenea, mărturiile BonBon sunt apreciate pentru că oferă o varietate mare de opțiuni, la prețuri întotdeauna accesibile.

Micile cadouri pot fi sub formă de borcănașe de diferite dimensiuni, cutii de plastic transparent, cutii din carton umplute cu dulciuri la alegere sau pungi de hârtie. Etichetele se pot personaliza cu mesaje și fotografii.

CONTACT:

Adresa: Str. F.D. Roosevelt, nr. 3, Cluj-Napoca

Telefon: + 40.741.954.718

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie