black cab cluj

BLACK CAB CLUJ: We Care!

Black Cab a ajuns și în Cluj-Napoca!

Black Cab este cel mai nou serviciu de transport din țara noastră, ajuns recent și în Cluj-Napoca! Accesibil, fiabil și agreabil, Black Cab reprezintă o alternativă inedită de a călători cu stil.

Fiecare călătorie urbană, prin traficul clujean, devine o plăcere. Scapi de grija „Eu cu ce ajung acolo?”, de stresul unei eventuale întârzieri la un eveniment sau întâlnire importantă sau de disconfortul transportului cu mijloacele de transport în comun.

Cu Black Cab beneficiezi de servicii de cea mai înaltă calitate, de autovehicule confortabile și sigure, de șoferi manierați și amabili, toți vorbitori de engleză, care îți vor transforma călătoria într-o experiență plăcută.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Mașinile elegante și discrete în trafic, cu șoferi în ținută business fac din Black Cab prietenul tău înspre un stil de viață rafinat.

Comenzile se fac nominal, nu din stradă, ci prin multiple metode de comandă: website, telefon, aplicație. Pe lângă serviciile de transport standard, există numeroase servicii extra, cum ar fi închirierea pe oră, preluări personalizate din aeroport sau gară sau serviciul Wait & Return.

Odată ce știi unde vrei să mergi, e important să știi și cum vrei să ajungi la destinație.
Cu Black Cab, călătorești cu stil!

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Black Cab Cluj
Contact:
Adresa: Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie