0.8/5 din 2 reviews
stranduri cluj bazinul olimpic

Bazinul Olimpic

Bazinul Olimpic sau Complexul de Natație al Universității Tehnice din Cluj-Napoca se adresează unui public larg – copii, elevi, studenți, sportivi, adulți și reprezintă unul dintre cele mai agreabile spații de mișcare și relaxare din municipiu.

Complexul oferă publicului două bazine mari și un bazin mic: bazinul exterior, deschis pe timp de vară, de dimensiuni olimpice (50×25 metri) cu 10 culoare prevăzute cu block-start-uri și bazinul acoperit (50×18 metri) cu 7 culoare cu block-start-uri, având temperatura apei între 26-28ºC, iar a mediului ambient, de 28-30ºC. Calitatea apei este controlată în permanență, chimic și microbiologic, beneficiind de o instalație automată ultramodernă de tratare.

În bazinul mic (12×6 metri), temperatura apei este cuprinsă între 28-32°C, iar adâncimea între 1,20 – 1,40 metri. Complexul este dotat cu vestiare și săli de duș dispuse pe două niveluri, săli de curs pentru studenți, un cabinet medical și o sală multifuncțională unde se desfășoară diferite activități sportive. Tribuna pentru spectatori are o capacitate de 600 locuri, complexul beneficiind și de o Casă de Oaspeți cu 35 de locuri de cazare.

În cadrul Complexului de Natație se desfășoară activități diverse: ore didactice de educație fizică și sport, cursuri inițiere înot, sport de performanță – înot și polo (singurul bazin din Cluj unde se practică acest sport), recreere sau petrecerea timpului liber într-un mod plăcut și sănătos.

Complexul de Natație beneficiază de serviciul de salva-bazin, care este prezent pe toată durata orarului de funcționare al bazinului. Publicul larg are acces conform orarului afișat, prin achiziționarea unui bilet sau abonament, iar studenții și angajații universității beneficiază de reducere.

Orar de funcționare:

  • luni – vineri, între orele 06:00-21:45;
  • sâmbătă, între orele 07:00-16:45;
  • duminică, între orele 07:00-15:00

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi la curent cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating0.8
0.5
Boca Andrei
Reclamatie agresiune verbala si fizica
Buna ziua, in cursul zilei de 27.08 orele 13 am fost agresat verbal f urat si impins de catre un angajat al bazinului exterior pe nume Andrei Pop. Motivul a fost ca copilul meu de 3 ani a intrat in sala alaturata unde isi desfasura activitatea de fitnes. Am martori si am facut plangere. Sper sa fie luate masuri !
1
Carmen Crisan
incalzire apa in bazin
Va rugam din suflet sa incalziti apa in bazin, copiii s-au plans ca este extrem de rece. 20.09.2021
Scrie o recenzie