Baza Sportiva Dan Anca, U Cluj

Baza Sportiva Dan Anca, U Cluj

 

Baza Sportiva Dan Anca, U Cluj

Situata in cartierul Gherogheni, Baza sportiva Dan Anca este un spatiu destinat evenimentelor si antrenamentelor sportive. Baza sportiva Dan Anca se afla pe spatiul fostei baze sportive “Detunata” si a fost renovata in 2011 cu o investitie de aproximativ 800 de mii de euro.

Baza sportiva Dan Anca apartine clubului de fotbal Universitatea Cluj, iar terenul a fost cedat de catre Primaria Municipiului Cluj. Baza sportivă a fost concesionată Universităţii pe o perioadă de 49 de ani printr-o hotărâre a Consiliului Local Cluj-Napoca.

Dotarile bazei sportive sunt moderne, cu teren de fotbal sintetic, vestiare modulare, tribune, instalatie de nocturan, etc. Baza sportiva a primit numele in memoria unui renumit fotbalist si antrenor roman, remarcat pentru activitatea sa la echipa Universitatea Cluj.

Contact:

Adresă: str. Bună Ziua nr. 34-36, Cluj-Napoca

Telefon: 0264 594 039

E-mail: contact@universitateacluj.ro

Web: www.universitateacluj.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie