Auditorium Maximum

Auditorium Maximum – Colegiul Academic

Sala Auditorium Maximum se află în clădirea Colegiului Academic al Universității Babeș Bolyai Cluj-Napoca și a devenit un simbol al Universității prin prisma numeroaselor evenimente culturale găzduite aici, precum și a festivităților de absolvire a facultății organizate pe scena acestuia.

Clujenii se pot bucura aici de spectacole de muzică, teatru, operă sau expoziții, precum și de seminarii și dezbateri adresate publicului larg, dar și celui specializat.

Sala oferă o serie de facilități: aer condiționat, scenă, posibilitatea proiecțiilor video, disponibiltate pentru susținerea muzicii live, parcare, etc.

Pasionații de muzică și fanii filarmonicii se bucură aici, într-o sală mare, de 1000 de locuri, de concertele Filarmonicii de Stat Transilvania.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie