Arkhai Sculpture Park

Parcul de Sculpturi Arkhai a fost înființat de către sculptorul, artistul plastic clujean Ernő Bartha și se întinde pe un hectar, sub o pădure de brazi, în apropierea Clujului. Este unic în lume cu sculpturile din fân de dimensiuni monumentale.

Construirea parcului a început în 2008, de atunci este în continuă dezvoltare. Scopul este realizarea unui centru multicultural, care dă loc evenimentelor artistice, culturale, educative (expoziții artă plastică, concerte, spectacole alternative de teatru, proiecții de film, programe pentru copii și tineret etc.), și nu în ultimul rând susținerea artiștilor tineri la început de carieră, pentru care planifică construirea unui atelier și spațiu de expunere, galerie.

ERNŐ BARTHA dorește să împartă această lume, pe care a creat-o, cu cei doritori, ca să ne bucurăm cu toții de ea, și să fie o moștenire generațiilor viitoare. În această oază de liniște, vizitatorul se întâlnește cu arta și natura, într-o armonie totală.

Să fiți și Dumneavoastră coautor la acest proiect artistic!

Asociația Arkhai Sculpture Park
RO04INGB0000999903281282

ARS LONGA VITA BREVIS!

Vizita se face cu programare.
Vă rugăm să ne contactați telefonic înaintea vizitei la numărul de telefon +40751016692, ori +40722230407.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie