1.7/5 din 3 reviews
Aqua Park Floreşti

Aqua Park Floreşti

Aqua Park Floresti, este cel mai nou loc de relaxare si distractie pentru tineri, parinti si copii unde va veti putea petrece intr-un cadru relaxant si deosebit vacanta sau dupa mesele calduroase de vara.

Situat in comuna Floresti pe strada Sportului nr.5, in cadrul pensiunii Casa Zanelor. Aqua Park Floresti va ofera 4 piscine, cu doua topogane de aterizare de 115 m si 95 m, un bazin de spa. Un bazin cu jocuri de apa pentru adolescenti si un bazin pentru copilasi, incalzite si relaxante.

In cadrul complexului va punem la dispozitie un restaurant in regim de auto-servire.

Seara, intr-un cadru feeric, Clubul Laguna isi va deschide portile pentru o atmosfera incendiara cu o muzica antrenanta si evenimente spectaculoase.

Tarife Aqua Park Floreşti:

Adulti: L-V : 30 LEI S- D : 40 LEI Copii (3 – 14 ani): L-D : 20 LEI Copiii sub 3 ani: gratuit Abonamente: Copii: 130 LEI (10 intrari) Adulti: 260 LEI (10 intrari) Promo – Happy Hour: L-V intre orele 15:00 – 19:00: 20 LEI

Orar:

Lu-Dum: 10:00 – 20:00

 Contact: Telefon: 0752 225 542 E-mail: [email protected]

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Aqua Park Floreşti
Contact:
Adresa: Strada Sportului nr.5, Floresti, Judetul Cluj
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating1.7
1
Oros Daniela
Un esec total. Apa din bazinul pt copii , e rece , murdara ..etc.. NU RECOMAN DELOC.
3
Dragos
Floresti Aqua parc
Nu este bazin intermediar pt copi apa in bazinul cu topogan mai rece decât la Adulți apa la copii mici cada dar se bagă toți bătrânii in ea aglomerata preț mare pt ce oferă .
1
Talai
DEZASTRU !
dezastru ! apa plina de clor ,aglomerație de nu ai unde sa arunci un pai ,sa nu vorbim de o balaceala.ajungi acolo, plătești bilet și stai sa cauți șezlong, fără sa ți zică de la întrare ca nu mai au . Măcar a doua oara ne au zis ,venind de la zeci de km fără sa ai vreo informație pe site ul lor sau pe Facebook ca după o anumita ora locurile sunt limitate sau nu mai au .este ora 13:15 și tot nu vad o informare ,asta după ce am plecat de acolo ca nu aveam unde sa stau. dezastru ,bătaie de joc! evitați acești loc sub orice forma daca nu vreți sa fiți chiar voi parte din o bătaie de joc!
Scrie o recenzie