Anaocrys - magazin auto Cluj

Anaocrys – magazin auto Cluj

„Mașina a devenit sanctuarul secular al individului, templul închinat lui însuși.”
Edward McDonagh

Stilul nostru activ de viață ne face dependenți de mijloacele de transport. Deplasarea din punctul A în punctul B se face tot mai rapid, eficent și cu cât mai puține resurse sau efort. Mașina personală a devenit un prieten de nădejde, iar relația de prietenie trebuie întreținută cu atenție și grijă pentru fiecare componentă.

Nu trebuie să fii mecanic auto ca să ai grija de mașina ta. Aceasta are nevoie de întreținere regulată pentru a funcționa la capacitatea maximă. Și pentru că timpul este poate cea mai importantă resursă, venim în întâmpinarea nevoilor clienților care își doresc existența unui magazin auto online. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru buna funcționare a automobilului: de la ulei de motor, accesorii auto și chimice auto, până la produse profesionale pentru curățarea parbrizului.Toate produsele disponibile în magazinul auto sunt profesionale și asigură o calitate superioară. Deasemenea, produsele beneficiază de garanție iar dacă nu sunteți mulțumiți, pot fi returnate în termen de 30 zile. Coșul de cumpărături real sau virtual (online) așteaptă să fie umplut cu produse pentru mașina pe care o deții sau pentru cea la care visezi.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Anaocrys – magazin auto Cluj
Contact:
Adresa: Strada Aurel Vlaicu nr.5, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie