AMAGUSTO - Cucina Italiana Cluj

AMAGUSTO – Cucina Italiana Cluj

AMAGUSTO – Cucina Italiana Cluj – gust, Italia, fericire! 

Clujul se reinventează și prin bogăția gastronomică, prin diversitatea aromelor și gusturilor care îi redefinesc matricea multiculturală, cosmopolită. Un oraș comoară este un loc în care găsim bucătăriile tuturor statelor lumii, unde orice gurmand va găsi insula sa de fericire…culinară.

Un astfel de ,,corn al abundenței” se află chiar în centrului Clujului, pe strada Calea Mănăștur, nr. 2 – 6, și se numește AMAGUSTO – Cucina Italiana!

AMAGUSTO - Cucina Italiana Cluj

Ingrediente de calitate, decor modern, chef italian 

O experiență de calitate se rezumă la armonia între diverse elemente care, luate separat, creează o emoție. Din acest punct de vedere, la AMAGUSTO, fiecare parte a întregului stimulează simțurile, determinându-te să trăiești ceva unic, irepetabil, greu de reprodus în cuvinte, dar care se va rememora pentru totdeauna.Simbioza perfectă între decorul modern, inspirat din eleganța atemporală a anilor 1960, combinația armonioasă între lemn, culorile calde, pământii, și metal, între clasicul bucătăriei italiene, pusă în valoare de Chef Mario Quinto și echipa sa, și între savoarea ingredientelor proaspete dau naștere unui sentiment de profundă plăcere și mulțumire.

AMAGUSTO - Cucina Italiana Cluj

AMAGUSTO – Cucina Italiana, un posibil motiv de dor de Cluj 

Locurile îți devin dragi doar atunci când un sentiment plăcut te leagă de acestea. Prin forța sa de a aduna oamenii și de a-i face fericiți, mâncarea bună este un motiv pentru care ți se face dor de anumite locuri. AMAGUSTO propune o abordare inedită asupra unor lucruri simple, a unor combinații consacrate, și asupra experienței meselor zilnice. Mic dejunul, prânzul, cina, gustările dintre mese sau cafeaua vor avea un gust deosebit, care îți va reaminti mereu de Cluj, dar te vor face să îți fie dor și de tărâmurile Mediteranei.

AMAGUSTO - Cucina Italiana Cluj

 

Informatii de contact

Numele locatiei: AMAGUSTO – Cucina Italiana Cluj
Contact:
Adresa: Str. Calea Mănăștur, Nr. 2 - 6, Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie