academia de muzica cluj

Academia de Muzica Gheorghe Dima

Aflată în inima Transilvaniei, Academia de Muzică “Gheorghe Dima” a fost înființată în anul 1919, în urma modernizării întregului învățământ românesc, primul ei rector fiind compozitorul, dirijorul, cântărețul și profesorul Gheorghe Dima. Azi reprezintă un punct de atracţie pentru toţi tinerii care doresc să devină profesionişti în domeniile creaţiei, interpretării şi pedagogiei muzicale. Nu este neglijată nici cercetarea muzicologică, cel mai puternic argument în acest sens fiind înfiinţarea la Cluj, în 1971, pentru prima dată în România, a doctoratului în muzicologie.

Având în componenţă două facultăţi – Facultatea de Interpretare Muzicală şi Facultatea Teoretică – cu sediul la Cluj-Napoca şi o extensie la Piatra Neamţ, instituţia oferă numeroase facilităţi pentru o pregătire muzicală de nivel internaţional: instrumente de calitate, bibliotecă şi fonotecă, săli de concert, laborator informatic, acces la baze de date internaţionale, cămin studenţesc cu cele mai moderne dotări, inclusiv acces la internet.


Academia de Muzică Gheorghe Dima oferă și următoarele servicii:

– înregistrari audio & video
– sonorizări
– transport calificat de piane
– reparații instrumente
– închirierea unor instrumente
– organizarea de spectacole și programe pentru organizarea programelor artistice
– închirierea de spații pentru spectacole, conferințe și diverse evenimente.

Informații suplimentare despre Academia de Muzică Gheorghe Dima găsiți pe pagina oficială a acesteia: www.amgd.ro sau puteți urmări și pagina de facebook: facebook.com/Academia-de-Muzica-Gheorghe-Dima
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie