Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

miercuri, 30 octombrie 2019 la ora 19:00 - 23:00

Locație

Cinema ARTA
Cinema ARTA str. Universității, nr. 3
Cluj-Napoca, RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Pe 30 octombrie, sărbătorim 106 ani de la inaugurarea cinematografului ARTA!

Cu această ocazie ne invităm prietenii, cinefilii, nostalgicii, curioșii, actualii și viitorii colaboratori să celebreze alături de noi ziua de naștere ARTA prin film, muzică și discuții.

Începem programul de la ora 19:00 cu proiecția filmului FINAL CUT: LADIES AND GENTLEMEN, un omagiu adus cinematografiei, un experiment de montaj senzațional bazat pe secvențe din peste 450 de filme. Iar la ceas de seară, de la ora 21:00, continuăm aniversarea pe ritmuri astrale cu VĂZDUH și cu delicii vizuale proiectate de Go_sallie_go. În tot acest timp, vă așteptăm la un pahar și o poveste, să reflectăm asupra trecutului și să discutăm despre posibilitățile viitorului.
————————————————————————-
FINAL CUT: LADIES AND GENTLEMEN
r: György Pálfi | Ungaria | 2012 | 84′

Final Cut: Ladies and Gentlemen este un film experimental construit din secvențe din peste 450 de filme, care ilustrează o poveste de dragoste clasică.
————————————————————————-
VĂZDUH este un proiect solo creat de Adi Tudoran aka Electroclown, rezultat din multiplele experiențe muzicale adunate în ultimii 10 ani, în care improvizația a educat simțul muzical. Folosind instrumente tradiționale africane, braziliene și românești și un drum machine, Văzduh creează muzica momentului, lăsând improvizația să își continue povestea, o poveste inspirată de spațiu, tema evenimentului și oamenii prezenți.

www.soundcloud.com/adivazduh
www.mixcloud.com/AdiTudoran
————————————————————————-
Intrarea la evenimentele din cadrul Ziua ARTA se face pe bază de donație recomandată de 10 lei.