Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 21 aprilie 2018 la ora 10:00 - 19:00

Detalii

Data:
sâmbătă, 21 aprilie 2018
Timp:
10:00 - 19:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:

Locație

Yep’N Yo
Yep’N Yo Piața Unirii, nr. 13
Cluj-Napoca, România

Yep’N Yo – magie, curcubee și clătite roz, din 21 aprilie în piața Unirii din Cluj-Napoca!

Cu sclipici, magie și curcubee în ghiozdan, unicornul Ben a ajuns la Cluj și s-a stabilit în lumea clătitelor de la Yep `N Yo. Atitudinea funky, fresh și friendly îl caracterizează pe Ben, reprezentantul fostului brand Yep It’s Funlicious.

Cu 4 ani în urmă, proaspătul absolvent de Drept, Darian Ceica venea cu o alternativă sănatoasă la mâncarea de tip fast food și deschidea una dintre primele rulote cu mâncare din Cluj Napoca. A numit-o Yep – It’s Funlicious, a dotat-o cu ingrediente fresh și a început să ofere clătite dulci și sărate, fresh-uri și cafea trecătorilor din Parcul Central. După debutul din cadrul festivalului Jazz in the Park, afacerea a crescut treptat, ajungând la două rulote de succes în Cluj, mai mulți angajaţi şi clienţi fideli de toate vârstele. Lucru deloc surprinzător ținând cont că folosesc rețeta originală a clatitelor: ouă, lapte și faină.

Din luna aprilie a acestui an, brand-ul Yep – It’s Funlicious a trecut printr-un proces de rebranding devenind astfel Yep’N Yo. Mai dinamic, mai curajos, mai fresh, mai urban. Clătitele și gustările delicioase rămân pe poziții, dar apar câteva surprize. Una dintre acestea este „pensionarea” căluțului Dala, fosta mascotă a brandului, frâiele bunei dispoziții fiind preluate de tânărul unicorn Ben. Proaspăt întors pe pâmănt din regatul unicornilor, Ben își propune să aducă un strop de haos în lumea culinară și să vindece stările proaste prin cele mai magice crepes&goodies. El promite clătite roz, originale, dulci, sărate cu de toate!

Alături de Ben the Unicorn, Yep’N Yo își inaugurează prima locație fixă în Piața Unirii nr 13. Deschiderea oficială va avea loc în data de 21 aprilie 2018, începând cu ora 10:00. La petrecerea de lansare este invitat tot Clujul, va dura toată ziua şi se anunţă a fi colorată, contagios de energică și plină de surprize pentru adulți, copii și oricine crede în unicorni.

De asemenea, tot în ziua deschiderii oficiale va avea loc și un concurs care încurajează fanii clătitelor să vină îmbrăcați “unicorn-inspired” la petrecerea de lansare. Cine va avea cea mai completă și creativă ținută de unicorn va câștiga clătite gratuite timp de o lună și șansa de a apărea în videoclipului de lansare al noului brand Yep’N Yo. Până la întâlnirea din Piața Unirii 13, una dintre rulotele Yep ‘N Yo din Parcul Central își întâmpină deja clienții cu noul look vesel și funky realizat în colaborare artiștii clujeni Kero Zen și Raw Cocu.

Doza de magie și bunătați a ajuns în Cluj-Napoca, iar Ben își așteaptă prietenii din 21 aprilie începând cu ora 10:00 în noua lui casă din Piața Unirii 13, în gangul cu filme.