Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

vineri, 13 septembrie 2019 la ora 20:00 - 21:00

Detalii

Data:
vineri, 13 septembrie 2019
Timp:
20:00 - 21:00
Eveniment Categories:
, ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/380942719469926

Locație

Fabrica de Pensule
Fabrica de Pensule Henri Barbusse 59-61
Cluj-Napoca, 400616 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Performance digital interactiv în care corpul, vocea, sunetul și proiecțiile creează un spațiu intim de explorare a identității.

O vedere exterioară a interiorului într-o dimensiune paralelă de exprimare a sinelui, în care evadarea este doar un instrument de recreare.

Un scenariu posibil al unei călătorii interioare, chestionând teme legate de dezvoltarea sinelui cu privire la corp, emoții, intelect și spirit.

O inițiativa conștientă către un tărâm dincolo de spațiu, timp și persoană.

O perspectiva subiectivă asupra luptei, a încrederii și a eliberării.

O introspecție în care adevărul este relativ.

📍 Fabrica de Pensule, Sala RAP
Ora 20:00

Intrarea liberă.
______

Despre artiști:

Ruxandra Hule este o artista multidisciplinară care lucrează atât în mediul performativ, cât și în cel visual. Practicile ei se extind în domeniul artei performance, lucrând la lucrări de grup dar și pregătind piese solo. Colaborează cu MNAC (2017-2018) în cadrul Programului de arte performative cu o serie de “întâlniri artistice” destinate perechilor, iar din 2018 a devenit masterandă a secției “Digital Interactive Arts”| UBB.

Virgil Puiac este un tânăr programator vizual având în portofoliu lucrări de video mapping și instalație video.

_____

Colectiv Performativ este un proiect dedicat cercetării și inovării practicilor artistice din zona performance-ului și dansului contemporan în România, scopul proiectului fiind susținerea dezvoltării de noi limbaje artistice și diversificarea celor existente.

Colectiv Performativ este un proiect cultural co-finanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

#ColectivA #AFCN #ColectivPerformativ