Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

marți, 11 iunie 2019 la ora 18:30 - 19:30

Detalii

Data:
marți, 11 iunie 2019
Timp:
18:30 - 19:30
Eveniment Category:

Locație

Librăria Humanitas Cluj
Librăria Humanitas Cluj Universitatii 4
Cluj-Napoca, 400091 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Vă așteptăm cu drag marți, pe 11 iunie, de la 18:30, la Librăria Humanitas Cluj, să-i cunoașteți pe Horea Sibișteanu, autorul celui mai nou volum din n’autor, „Fetiș” & Marian Coman, autorul „Omulețul din perete și alte povestiri fantastice”.

Prezintă: Eli Bădică, coordonatoarea colecției.

https://nemira.ro/fetis
Fetiș e cu și despre noi. Volumul reunește 21 de proze scurte, decupate din realitatea imediată, atât de familiară, și totuși mereu atât de uimitoare, căci întotdeauna un detaliu aparent infim răstoarnă întreaga perspectivă. Urbane – fie că sunt plasate în România, în Japonia sau în Elveția –, cosmopolite, uneori corporatiste, alteori intime, câteodată crude, deseori obsesive, povestirile lui Horea Sibișteanu sunt ca niște instantanee. Ele reflectă, într-un fel sau altul, relațiile dintre oameni – amoroase, de rudenie sau de prietenie, de colegialitate ori de putere etc. – și lumea contemporană. Și tocmai de aceea merită descoperit.

https://nemira.ro/omuletul-din-perete
Și dacă ești doar un personaj în cartea altcuiva?

Cala, o femeie superbă și misterioasă, în jurul căreia se învârtesc multe dintre poveștile din carte. Sevăn, un bătăuș get-beget dintr-un sat uitat de lume. Fifi, o bibliotecară care face o descoperire inedită. Tanti Teofana, o ghicitoare care ascunde tot soiul de enigme și comori. Mile, un băiat dintr-un internat, care cunoaște un secret ce va schimba totul. Acestea sunt doar câteva dintre personajele care își dau mâna și te ghidează într-o aventură nebună, provocatoare, fără pereche. Ești pregătit să descoperi lumea cu alți ochi?

#BeThere #nautor