Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

22 mai la ora 9:00 - 17:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 9:00, repeating until joi, 23 mai 2019

Detalii

Dată:
22 mai
Timp:
9:00 - 17:00
Eveniment Categorie:

Locație

Armonix
Armonix Cluj-Napoca, RO + Harta Google
Location : Încărcați harta

Gyarmati Gabriel este absolvent al Academiei de Muzică ,,Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, clasa profesorului Posdărescu Gabriel, secția trompetă. În prezent activează ca prim trompetist al Filarmonicii de Stat ,,Transilvania” și este membru al orchestrei Filarmonicii Borusan – Istanbul încă din anul 2011, precum și al Orchestrei Române de Tineret din anul 2010. Pe lângă activitatea interpretativă, Gabriel Gyarmati desfășoară și o activitate didactică la Academia de Muzică ,,Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, secția trompetă.
Ca instrumentist, a colaborat cu orchestrele simfonice Radio Bucuresti, Brașov, Satu-Mare, Pitești si Cluj-Napoca, participând, totodată, la numeroase festivaluri și turnee, ca artist instrumentist sau solist. Printre acestea se numără Festivalul ,,George Enescu”, Festivalul ,,Sergiu Celibidache”, BBC Proms, Hong-Kong International Music Festival și apariții pe importante scene europene.
A fost premiat la mai multe ediții ale Olimpiadei Naționale de Muzică, dar și la Concursul Internațional ,,Gheorghe Dima”.
În perioada 18-23 Mai 2019 va împărtăși din experiența acumulată actualilor și viitorilor muzicieni, în cadrul unui masterclass susținut la Centrul Educațional Armonix, Str. Piața 1848, Nr.2, Cluj-Napoca. Pentru informații suplimentare și înscrieri, vă punem la dispoziție adresa de e-mail: loredana.valean@armonix.ro, sau nr. de tel. 0740 523 872. Locurile sunt limitate.
Vă așteptăm cu drag!