Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

joi, 12 iulie 2018 la ora 9:00 - 17:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 9:00, repeating until vineri, 20 iulie 2018

Detalii

Dată:
joi, 12 iulie 2018
Timp:
9:00 - 17:00
Eveniment Categorii:
, ,
Etichete Eveniment

Locație

SECTRA
SECTRA str. Govora Nr.8 (parter);
Cluj-Napoca, Cluj România
Telefon:
0371 32 62 77
Sit web:

Organizator

SECTRA
Telefon:
0371 32 62 77
Email:
office@sectra.ro
Sit web:
https://sectra.ro/

Training GDPR

SECTRA vă invită să participați la o nouă sesiune de training GDPR pentru siguranța afacerii dumneavoastră!

Participând la cursul de Responsabil cu date cu caracter personal / DATA PROTECTION OFFICER organizat de SECTRA din Cluj Napoca, veți aprofunda Regulamentul privind protecția datelor personale, care este în vigoare deja din 25 mai 2018.

Împreună cu lectorii noștri, veți avea ocazia să adresați întrebări personalizate legate de businessul Dumneavoastră, veți putea efectua analiza de risc și de impact, privind datele personale, pentru compania pe care o conduceți și nu în ultimul rând, veți avea șansa să discutați și cu alți manageri și antreprenori din diferite domenii de activitate. În acest fel veți putea oferi siguranța clienților și companiei.

Acest training durează 2 zile consecutive și se încheie cu evaluarea cunoștințelor teoretice acumulate, și ulterior se va elibera o diplomă de absolvire a cursului DPO.

Pentru înscrieri și mai multe detalii despre organizarea trainingului, vă rugăm să ne contactați telefonic https://sectra.ro/contact/, prin e-mail: [email protected], sau puteți consulta site-ul: https://sectra.ro/cursuri/alte-cursuri/ .
Vă așteptăm!