Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

30 ianuarie la ora 20:00 - 23:59

Detalii

Data:
30 ianuarie
Timp:
20:00 - 23:59
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.iabilet.ro/bilete-toulouse-lautrec-x-50601/

Locație

FORM SPACE
FORM SPACE Aleea Stadionului, numărul 2
Cluj-Napoca, RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

TOULOUSE LAUTREC revin la Cluj în /FORM Space pe 30 ianuarie cu noul lor album „X”
Aflați în al zecelea an de activitate, cei de la Toulouse Lautrec revin la Cluj-Napoca pentru a prezenta al patrulea album de studio, intitulat simplu „X”. Concertul va avea loc pe 30 ianuarie în /FORM Space (al. Stadionului nr. 2), iar biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet la prețul de 30 de lei (presale) și 40 de lei la intrare.

Toulouse Lautrec – Șmecherul din tine (official video)

Exprimându-se lejer în engleză, franceză sau română, Toulouse Lautrec au făcut de la bun început deliciul topurilor indie, multe din piesele lor ajungând pe locul 1 la radiouri de profil – poate ați auzit „Te spun”, „Yesman” sau „Domino”. Au cântat la multe festivaluri de muzică (B’estfest, Peninsula Felsziget, Untold, Shine, Fete de la Musique) și au îmbogățit sonor festivaluri de film (Shorts Up, Future Shorts, European Film Festival) și de literatură (în Ungaria, Polonia și Germania). Însă loc pentru muzica lor este oriunde: formația a cântat într-o mașină (la lansarea Ford B-Max în 2012), la premiera unui film (Iron Man 3 în 2013), în pădure, săli de operă, galerii de artă, într-o ambulanță, pe o mașină de pompieri sau, cel mai recent, pe un vapor (Rainbow Warrior al organizației Greenpeace, ancorat în Portul Constanța în mai 2019).

Toulouse Lautrec – August în doi (official live)

„X” este al patrulea album de studio Toulouse Lautrec, apărut în primăvara lui 2019. La zece ani de activitate, grupul și-a rafinat abordarea artistică, menținând bineînțeles doza de impresionism de tentă franceză grefat pe o realitate românească ușor paralelă care i-a consacrat încă de la primul album. „X” este rock’n’roll, este o declarație artistică, este continuarea explorării unor teme sociale apărute pe albumul anterior „Dejun pe iarbă” din 2015. Însoțit de un cupaj propriu de vin, realizat de Alira, albumul „X” este o experiență de la un capăt la celălalt, livrată de un grup de notorii eroi renegați.

Îi puteţi găsi pe www.toulouselautrec.ro
Booking: www.overground.ro