Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 21 septembrie 2019 la ora 19:00

| 139 RON

Detalii

Data:
sâmbătă, 21 septembrie 2019
Timp:
19:00
Preţ:
139 RON
Eveniment Categories:
, , , ,
Eveniment Tags:
Sit web:
http://www.discoteca80.ro/

Organizator

Backstage Production

THOMAS ANDERS & MODERN TALKING band, MILLI VANILLI, SABRINA, SILENT CIRCLE și OTTAWAN vor concerta în 21 septembrie, de la ora 19:00, la BTarena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului DISCOTECA ’80, organizat de Backstage Production.

„Organizăm acest tip de concerte pentru al treilea an consecutiv în urma reacțiilor extrem de entuziaste venite din partea publicului. Oamenii ne spun că e o mare bucurie faptul că, deși în trecut nici nu-și permiteau să viseze la acest lucru, acum pot să vadă pe viu artiști pe care i-au adorat în tinerețe”, detaliază Levente Sánta, directorul evenimentului.

Discoteca 80 - editia 2018 (1)
Foto: Nicu Cherciu

Ultimele bilete disponibile se pot achiziționa ONLINE pe:

 • eventim.ro;
 • bilete.ro;

sau la agențiile de bilete din oraș:

 • Iulius Mall (parter) – Standul eventim.ro;
 • BTarena (Sala Polivalentă) – Casieria bilete.ro;
 • librăriile Diverta din toată țara;
 • hypermarketul Carrefour din Vivo! Cluj-Napoca (biroul Info);
 • librăriile Cărturești din toată țara;
 • librăriile Humanitas din toată țara;
 • benzinăriile OMV din toată țara;
 • magazinele Orange Shop din toată țara.

Prețurile biletelor încep de la 139 lei + TAXE și pot fi consultate pe www.discoteca80.ro. Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la Standard Seat Zone, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 12 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

Melodii cunoscute și îndrăgite – ”You’re my Heart, You’re My Soul” (Modern Talking), ”Girl, You know it’s True” (Milli Vanilli), ”Boys” (Sabrina), ”Touch in The Night” (Silent Circle) sau ”D.I.S.C.O.” (Ottawan), dar și multe altele vor răsuna în 21 septembrie, când publicul va avea ocazia să îi vadă și să îi asculte pe idolii muzicali ai anilor ‘80.

Evenimentul va avea o durată de peste 5 ore, iar în pauze atmosfera va fi asigurată de un DJ care va încânta audiența cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.

Discoteca 80 - editia 2018 (1)
? Marius Mariș ◘ https://komiti.media/

Thomas Anders & Modern Talking band au mai concertat la Polivalenta clujeană pentru un public entuziast în septembrie 2016, tot în organizarea echipei din spatele Discoteca ’80.

DISCOTECA ’80 Cluj se află la a treia ediție. În septembrie 2018, la a doua ediție a evenimentului, o sală plină de iubitori ai muzicii din întreaga țară a cântat, a dansat și s-a distrat la Sala Polivalentă din Cluj, alături de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox. În septembrie 2017, într-o Polivalentă de asemenea plină, au cântat spre încântarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

Mai multe informații despre bilete și despre concertul Discoteca ‘80 pot fi aflate de pe websiteul oficial www.discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Locație

Polyvalent Hall (Cluj-Napoca)
Polyvalent Hall (Cluj-Napoca) Strada Uzinei Electrice
Cluj-Napoca, 400375 RO
+ Harta Google