Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

joi, 19 aprilie 2018 la ora 9:00 - 16:30

Detalii

Dată:
joi, 19 aprilie 2018
Timp:
9:00 - 16:30
Eveniment Categorie:
Etichete Eveniment

Organizator

The Woman
Telefon:
0364 110 371
Email:
office@liberoevents.com
Sit web:
https://thewoman.ro/

The Woman Entrepreneurship Workshops

Incepand cu anul 2012, The Woman a reunit cele mai influente femei din aproape toate domeniile de activitate, devenind pe rand, mediu de dezbatere, cadru pentru prezentari si workshop-uri pe teme precum antreprenoriat, management, stil de viata, tehnologie sau educatie.

The Woman continua seria evenimentelor sub umbrela conceptului The Woman: Cea mai buna versiune a ta! cu un Workshop axat pe antreprenoriat in data de 19 aprilie, reprezentand sursa de inspiratie profesionala si personala a antreprenorului feminin. The Woman pune femeia lider in lumina pe tot parcursul anului prin evenimente conexe, dedicate comunitatii antreprenorilor si managerilor.

The Woman Entrepreneurship Workshops este primul eveniment din aceasta serie educativa care se desfasoara in cadrul conceptului deja consacrat. In 19 aprilie, la Hotel Platinia Luxury Suites, Amalia Sterescu (Leadership Consultant, Personal Branding Strategist, Public Speaking Coach), Vlad Andriescu (Redactor-sef Start-up.ro) si Anca Serban (Fondator ManierArt), sunt o parte dintre speakerii care vor sustine workshopuri axate pe dezvoltarea si formarea unui business cu principii.

The Woman Entrepreneurship Workshops

Investitia in reputatie si brand personal, esentiala pe termen lung

Cu o experienta de peste 18 ani in leadership, Amalia Sterescu ghideaza profesionistii sa faca pasi considerabili spre urmatorul nivel. Ajuta managerii sa inteleaga mecanismele propriilor dorinte, dar si care sunt cele mai potrivite potrivite modalitati prin care sa isi valorifice mai bine competentele.

In cadrul workshopului de antreprenoriat din 19 aprilie, Amalia va pune in lumina importanta investitiei in brandul personal, ca accelerator al propriului business. Brandul personal este cel care ajuta antreprenorii sa isi puna amprenta asupra mediului de busines si sa se diferentieze intr-o lume care se afla intr-o continua dinamica.
„Reputatia este ceea ce se spune despre tine atunci cand nu esti prezent. Investitia in reputatie/brand personal este una dintre cele mai bune investitii pe termen lung”, a declarat Amalia Sterescu.

The Woman Entrepreneurship Workshops

Brandurile nu se vand singure

Vlad Andriescu este redactorul-sef al start-up.ro, principala sursa de informatii despre start-up-uri din Romania. Vlad urmareste ecosistemul startup-urilor romanesti de peste cinci ani, fiind interesat mai mult de povestile cu esecuri, decat de povestile de succes, acesta considerand ca este mai mult de invatat din sinceritatea unei infrangeri.

Tematica pe care o va aborda Vlad la eveniment este cea de storytelling in antreprenoriat si felul in care brandurile ar trebui sa comunice. In era digitala, a informatiei si a vitezei, publicul nu mai este dispus sa consume continut cu promovare directa a unui produs sau serviciu, de aceea povestea din spatele unui brand este extrem de importanta pentru un business de succes.

„Ne-am nascut si crestem cu povesti. Cu toate acestea, atunci cand intram in business, pare ca le uitam pe alocuri, ca vrem sa explicam lucrurile mai rece, iar marketing-ul e lasat la cheltuieli secundare. Dar peste tot in lume, chiar si in Romania, povestile inca vand. Altfel nu am mai fi aici. Scopul meu in cadrul “The Woman Workshops: Entrepreneurship” va fi sa fac audienta sa mai creada inca o data in povesti. Iar cand vor ajunge inapoi la birou, sa stie mai bine ce sa faca sau ce sa ceara”, a declarat Vlad Andriescu.

The Woman Entrepreneurship Workshops

Eticheta la masa face diferenta

Anca Serban, Fondator ManierArt sustine workshop-ul practic cu tema „Eticheta la masa in mediul business” in timpul pauzei de pranz a evenimentului. Participantii au astfel ocazia de a experimenta live, cu ajutorul oferit de Anca, tehnicile prin care o intalnire de business la pranz poate consolida cu succes un parteneriat.

Cu o eleganta si atitudine fireasca in abordarea acestor aspecte, Anca vine in sprijinul celor care vor sa invete cum sa-si intretina invitatii, cum sa transmita un mesaj corect din punct de vedere profesional si sa se bucure de mancare in acelasi timp.

„Gesturile fine si atentia la detalii vorbesc despre noi mai mult decat orice discurs impecabil.”, a declarat Anca Serban.

The Woman Entrepreneurship Workshops

Locație

Hotel Platinia
Hotel Platinia Calea Manastur. Nr. 2-4
Cluj-Napoca, România
+ Harta Google
Telefon:
0364 431 200