Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

24 februarie la ora 9:00 - 18:00

Detalii

Data:
24 februarie
Timp:
9:00 - 18:00
Eveniment Categories:
,
Sit web:
http://www.tedxcluj.com/

“You can’t connect the dots by looking forward; you can only connect them looking backwards. So you have to trust that the dots will somehow connect in your future.” Steve Jobs

Să unești punctele înseamnă să înțelegi cum se leagă toate pentru a putea să mergi si mai departe, să conștientizezi de ce trăiești, înseamnă sa găsești canale de comunicare și să construiești poduri, să vezi pădurea de copacii din față, să creezi ce nu a mai fost până acum pornind de la tot ce avem deja mai bun, să ajungi la sursă și să folosești cunoașterea ca pe o resursă, înseamnă să te conectezi cu oameni cu care poți nu doar să lucrezi ci chiar să excelezi.

De cele mai multe ori poți să unești punctele. Abia după ce ai reușit să escaladezi muntele. Chiar dacă pare un pic surprinzător, înțelegând trecutul clădești viitorul.

Când unești puncte de vedere ajungi suprinzător la conciliere. Când îți asumi punctele de penalizare atingi un nou prag de conștientizare.

Unind punctele ajungi la “Aha”! și uneori chiar la “Evrika!”. Unind punctele reușești să înțelegi și uneori chiar mistere să dezlegi.

Book the event in your calendar! Be part of the best TEDxCluj event yet!

Locație

Kolozsvári Magyar Opera
Kolozsvári Magyar Opera Strada Emil Isac 26-28
Cluj-Napoca, 400023 RO
+ Harta Google