Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

luni, 16 iulie 2018 la ora 10:00 - 14:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every week that begins at 10:00 on luni, marți, miercuri, joi and vineri, repeating until vineri, 27 iulie 2018

Detalii

Dată:
luni, 16 iulie 2018
Timp:
10:00 - 14:00
Eveniment Categorii:
,
Sit web:
http://www.muzeul-etnografic.ro/ro/regulament-tabara-de-vara

Locație

Cluj-Napoca, România

În perioada 2 iulie – 27 iulie 2018, Tabăra Etnografică de Vară invită elevii (începând de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a) la relaxare și creativitate.

Atelierele noastre sunt:

  • Podoabe din mărgele (confecționare de zgărdițe, brățări)
  • Pictură de icoane pe sticlă
  • Modelaj în lut
  • Cusături pe pânză (și alte tehnici textile).

Activitățile se desfășoară în aer liber, în Parcul Etnografic Romulus Vuia, de luni până vineri, între orele 10 – 14.

Participarea la ateliere se face prin rotație zilnică, 1 atelier/zi (exemplu: luni- copilul participă la atelierul de Podoabe din Mărgele, marți- copilul participă la atelierul de Modelaj în Lut, ș.a.m.d.). Înscrierile se fac pe serii de câte 5 zile, numărul de locuri disponibile / atelier fiind de 10 copii.

Vă rugăm să faceți înscrierea copiilor telefonic, de luni până vineri, între orele 9-14, la nr. telefon 0788.100.243. În situația în care copilul nu se prezintă în prima zi a săptămânii pentru care ați făcut înscrierea și nu ni se comunică telefonic menținerea înscrierii, ne rezervăm dreptul de a înscrie o altă persoană.

Vârsta participanților: 6 ani (împliniți) – 14 ani.

Adresa locului de desfășurare a Taberei: Parcul Etnografic Romulus Vuia, str. Tăietura Turcului FN.

Taxa de participare: 25 lei/zi, respectiv 125 lei/săptămână (se achită la începutul unei serii de 5 zile). În situațiile în care, din diverse motive (plecare din localitate etc.), părinții solicită înscrierea copiilor pentru o perioadă mai scurtă de 5 zile, vă rugăm să ne comunicați acest lucru la înscriere.

Pentru înscrierea copiilor, rugăm părinții/însoțitorii să aibă asupra lor actul de identitate.

Pentru detalii legate de modul de desfășurare a Taberei, este disponibil Regulamentul de desfășurare a Taberei 2018, pe site-ul Muzeului Etnografic al Transilvaniei, la următorul link: www.muzeul-etnografic.ro/ro/regulament-tabara-de-vara